Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Celia Kritharioti: H πιο εξωτική collection ever στο Παρίσι, παρέλασε και η Mary Vitinaros

Celia Kritharioti: H πιο εξωτική collect...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H Eλληνίδα σχεδιάστρια είχε έμπνευση την Αφρική και χειροκροτήθηκε από international crowd 350 ατόμων στο Pavillon Cambon Capucines

Θάμπωσε το κοινό της στην πρωτεύουσα της couture, το Παρίσι η Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη. Μπροστά σε πάνω από 350 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων κορυφαίοι δημοσιογράφοι μόδας από όλον τον κόσμο, όπως η Sarah Harris και ο Richard Dennan, celebrity stylists, όπως ο στυλίστας της Zendaya, Law Roach, fashion guru, όπως η μοναδική ιταλίδα Anna Dello Russo, παρουσίασε μια συλλογή για το επόμενο καλοκαίρι 2023 εμπνευσμένη από την εξωτική κουλτουρα της Αφρικής. Το επιβλητικό Pavillon Cambon Capucines απέκτησε σκηνικό ζούγκλας και τα μοντέλα ανέδειξαν κοκτέιλ φορέματα, φορέματα, πολλά μίνι και καφτάνια αριστοτεχνικά κεντημένα στο χέρι. Η χρωματική παλέτα κινήθηκε σε πορτοκαλί, πράσινο, κίτρινο μέχρι το γήινο καφέ, το κοραλλί, τη μέντα, το κόκκινο και το σκούρο κόκκινο. Τα χειροποίητα ζωγραφισμένα ταφταδένια υφάσματα και τα animal prints μάγεψαν. Όπως πάντα εντυπωσιακά φτερά, πέτρες, κρύσταλλα και εντυπωσιακά τρουκς κέντρισαν το μάτι ενώ πλήθυναν τα χειροποίητα κοσμήματα.

Στην πασαρέλα περπάτησε η πανύψηλη Μαίρη Βιτινάρος του GNTM, ενώ στο πλευρό της σχεδιάστριας ήταν ο σύζυγός της Νίκος Τσάκος και οι δίδυμες κόρες της, η μούσα της Μαριέττα Χρουσαλά, η Σοφία Χατζηπαντελή, οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, Δανάη και Νεφέλη, o Χάρης Σιανίδης  κ.α. Το show εναρμονίστηκε με την θεματική έκθεση «Africa Fashion» που εντυπωσίασε στο μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου και το παρακολούθησαν μέσω Instagram live περισσότεροι από 30.000 unique viewers.  Ο οίκος Celia Kritharioti είναι παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα. Με αφορμή το αφρικάνικο style των outfits η Celia ανέφερε: «Κάθε ταξίδι ξεκινά από μέσα μας και δεν έχει να κάνει με τον προορισμό, αλλά με την αφετηρία και την επιθυμία μας». Με αφορμή την εκδήλωση γνωστοποιήθηκε πως η Σίλια Κριθαριώτη στηρίζει το Tema Ghana Charity Foundation, την πρωτοβουλία που στόχο έχει να αλλάξει τη μοίρα των παιδιών της Γκάνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View