Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H πρώτη φωτογραφία του γάμου της με κοντό νυφικό Celia Kritharioti

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H πρώτη φωτογρα...

Δείτε το βίντεο και τί ειπαν τα ρεπορτάζ των πρωινών εκπομπών

Κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο χθες το απόγευμα, λίγους μήνες πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Ο γάμος ήταν πολιτικός και έγινε στο δημαρχείο της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, με τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο να αποκαλύπτει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" πως οι καλεσμένοι ήταν πάρα πολύ λίγοι. Έκανε μάλιστα λόγο για περίπου δέκα άτομα, ουσιαστικά δηλαδή οι γονείς και τα αδέρφια του ζευγαριού. Κατά τις ίδιες πηγές, η παρουσιάστρια συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ μάρτυρες του πολιτικού γάμου ήταν ο πατέρας του επιχειρηματία και μία οικογενειακή φίλη των νεόνυμφων.

Ακολούθησε τραπέζι στην "Ιθάκη", ένα από τα εστιατόρια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στα νότια προάστια, από όπου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου "ανέβασε" στα social media την πρώτη φωτογραφία τους μετά τον γάμο.

"Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, με τις διαδικτυακές ευχές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Το «MEGA Καλημέρα» παρουσίασε και σχετικό βίντεο. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight