Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ελεν Μίρεν: «Δεν το βάζει κάτω», επισκίασε ακόμα και τη Σαρλίζ Θερόν στη Ρώμη

Ελεν Μίρεν: «Δεν το βάζει κάτω», επισκία...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ολοκέντητο φόρεμα Needle &Thread, κοριτσίστικη στέκα και νεανικό attitude για την 78χρονη star που εξελίχθηκε σε πρότυπο ομορφιάς

Ακόμα μια φορά η παρουσία της πολυβραβευμένης βρετανίδας ηθοποιού Ελεν Μίρεν, στα 78 της χρόνια (!) ήταν καθηλωτική, παραγκωνίζοντας celebrities πολύ νεότερές της, όπως τις περιζήτητες καλλονές Σαρλίζ Θερόν και Ρόζι Χάντιγκτον! Με σκηνικό τη Ρώμη την περασμένη Παρασκευή, η διάσημη πρωταγωνίστρια -που τα τελευταία χρόνια έχεi αιφνιδιάσει με τις επιδόσεις της στη μόδα, ενώ έχει ανακηρυχθεί και διεθνής πρέσβειρα ομορφιάς της L’Oreal- ξεσήκωσε υπέρλαμπρη τα φλας.

Τιμώντας την ακλόνητη τάση των «metallics» εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της περιπέτειας δράσης «Fast X: Road To Rome» με ένα αστραφτερό, ολοκέντητο φόρεμα του αγγλικού label Needle &Thread. Mε βάση το κρεμ χρώμα, ήταν γεμάτο ασημόχρυσες παγιέτες ενώ το πατρόν ήταν σεμνό, ακολουθώντας το σώμα. Η Ελεν ολοκλήρωσε το μονοχρωματικό look με μαργαριτάρια στα αυτιά και glam στέκα, πάνω σε τελείως «τραβηγμένα» μαλλιά.

To ότι άφησε μακριά τα μαλλιά της σε ώριμη ηλικία έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στο Χόλιγουντ. Eχει δηλώσει άθεη, λατρεύει το γυμνισμό και ήταν επιρρεπής στην κοκαίνη στα νιάτα της αλλά από την άλλη κατέχει τον τιμητικό τίτλο της «Dame» από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Τα γυρίσματα της ταινίας, έγιναν πέρυσι στην αιώνια πόλη, με τη Μίρεν να βολτάρει κατευχαριστημένη στα δρομάκια, στο πλευρό του βασικού star και παραγωγού Βιν Ντίζελ. Μάλιστα, είχαν γιορτάσει μαζί τα 55α γενέθλιά του δειπνώντας στο γνωστό εστιατόριο «Antica Pesa». Στο «Fast x» παίζουν πάντως πολλά μεγάλα ονόματα ώστε το κόστος «απογειώθηκε», ενώ οι κασκαντέρ κάνουν απίστευτα θεαματικά κόλπα. Τζέισον Στέιθαμ, Μπρι Λάρσον, Ρίτα Μορένο, Αλαν Ρίτσον, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζέισον Μομόα, Ντανιέλα Μέλχιορ, Τζορντάνα Μπριούστερ, Νάταλι Εμάνουελ δεσπόζουν μεταξύ άλλων στο καστ. Στα στιγμιότυπα της πρεμιέρας η εικόνα της Μίρεν πάντως κυριαρχεί αδιαμφισβήτητα, δε νομίζετε;

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View