Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η 12χρονη Νικολία φεύγει για Ανόβερο - Σε λιγότερο από δυο 24ωρα συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για το χειρουργείο

Η 12χρονη Νικολία φεύγει για Ανόβερο - Σ...

Μαζική η κινητοποίηση της κοινωνίας

Στόχος επετεύχθη σε λιγότερο από δύο 24ωρα και η 12χρονη Νικολία από την Πάτρα, χάρη στην τεράστια κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων φεύγει για το ταξίδι στο Ανόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να χειρουργηθεί για να αφαιρεθεί επικίνδυνος όγκος.

Μέσα σε λιγότερο από δυο ημέρες συγκεντρώθηκαν 85.327 ευρώ για το ταξίδι ζωής της 12χρονης. Η καταμέτρηση των δωρεών είναι σε εξέλιξη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν όλες αναλυτικά μια προς μια στην σελίδα της εκστρατείας της Νικολίας στο «Πράξη Αγάπης».

Σε ανάρτηση του Οργανισμού αναφέρεται πως «σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και εκ μέρους της οικογενείας, η οποία είναι εξαιρετικά συγκινημένη με την αγάπη που τους δείξατε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Μέσα σε 2 μέρες όλοι μαζί κάναμε το ακατόρθωτο εφικτό. Τώρα η Νικολία θα δώσει τον δικό της αγώνα και ευχόμαστε από καρδιάς να πάνε όλα κατ’ ευχήν και να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα! Γλυκό μας κορίτσι οι ευχές και οι προσευχές όλων μας είναι μαζί σου! Αναμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις!».

Η «μπάρα» στο «Πράξη Αγάπης» έφθασε στο 100% το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και οι δωρεές που έγιναν άγγιξαν τις 85.337 ευρώ, ενώ ο στόχος ήταν 81.257 ευρώ.

Η μητέρα της 12χρονης Νικολίας, Γιάννα Μπακοπούλου απηύθυνε μέσω του facebook ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλους όσοι βοήθησαν.

«Σήμερα μετά από δέκα ολόκληρους μήνες θα μπορέσω να κλείσω τα μάτια μου και να ξεκουραστώ με μια μόνο σκέψη να πάνε όλα καλά στο χειρουργείο και όχι με χιλιάδες σκέψεις που με κρατούσαν ξάγρυπνη για το πώς θα βοηθήσω το παιδάκι μου!», ανέφερε η μητέρα της 12χρονης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις