Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mad about the Boy:Τιμοτέ Σαλαμέ ο πρώτος άνδρας cover star της βρετανικής Vogue

Mad about the Boy:Τιμοτέ Σαλαμέ ο πρώτος...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O ανανεωτής της αγγλικής έκδοσης της βίβλου της μόδας Edward Enninful τον παρουσιάζει ως solo ηθοποιό της γενιάς του με punk βεστιάριο

Στα 26 του, ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι κατά τη βρετανική Vogue Οκτωβρίου, o ηθοποιός της γενιάς του, cool, αμφισβητίας και δημιουργικά ανασφαλής. Κυκλοφορεί με rock-metal t-shirt στη γενέτειρά του Νέα Υόρκη, εκεί όπου από μικρός ονειρευόταν να έχει κάνει καριέρα ηθοποιού, πριν αποχαιρετήσει την ηλικία του τινέιτζερ. Εχοντας κατακτήσει υποψηφιότητα για Οσκαρ για το gay ρομάντζο «Call Me by Your Name» το 2018, έσμιξε και πάλι με το σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο στο φιλμ «Bones & All» ενσαρκώνοντας έναν κανίβαλο, που μόλις καταχειροκροτήθηκε στη Μόστρα της Βενετίας. Λατρεύει τη μόδα, φόρεσε πρώτος ανατρεπτικά λουλουδένια ρούχα Alexander McQueen και αστραφτερά Louis Vuitton αλλά και εξώπλατο του Haider Ackermann στο red carpet. Ο editor in chief Edward Enninful ομολογεί πως περίμενε πολύ για να βρει τον κατάλληλο για το πρώτο ανδρικό εξώφυλλο, ώσπου καταστάλαξε στον Τιμοτέ.

Φωτογράφος ο Steven Meisel με το styling eighties- punk- Biker με σκισμένα μπλουζάκια, δερμάτινα κλπ και υπογραφές Balmain, Stella Mc Cartney, Gucci. Ο νεαρός star φωτογραφήθηκε για ένα εξώφυλλο που ο ίδιος ο Ένινφουλ αποκαλεί ορόσημο. Γεννημένος χαμαιλέων αδιαφορεί για τους κανόνες της μόδας περί φύλου και μπαίνει σε έναν ακόμα ρόλο. Ξανά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View