Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τιμοτέ Σαλαμέ: Με κόκκινο εξώπλατο και καμουφλάζ κέρδισε πρωτιά στο χειροκρότημα στη Βενετία

Τιμοτέ Σαλαμέ: Με κόκκινο εξώπλατο και κ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ποιος πλέον θα ήθελε να τον δει με κλασικό κοστούμι; Πάντα ξεχωριστός στις στυλιστικές του επιλογές ο 26χρονος star ντύθηκε με Haider Ackermann και Celine

Μαγνήτισε τα φλας και κέρδισε το πιο ενθουσιώδες, δεκάλεπτο χειροκρότημα στο φινάλε της ταινίας του ο 26χρονος νεουορκέζος ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ στη Μόστρα του σινεμά στη Βενετία. Δικαιώνοντας τον τίτλο του προβοκάτορα του red carpet για τους άνδρες, χάρη στην «ευέλικτη» αγορίστικη φιγούρα του, έκανε αίσθηση με το σύνολο που φόρεσε στην πρεμιέρα με τη σφραγίδα του αγαπημένου του σχεδιαστή Haider Ackermann. Ηταν ένα κόκκινο σετ με γυαλιστερό παντελόνι και εξώπλατο τοπ σε ανδρόγυνο style που σχολιάστηκε πάρα πολύ, με τον ίδιο όμως να νιώθει πολύ άνετα μέσα σε αυτό. Όμως και στην πρωινή παρουσίαση του φιλμ δεν ντύθηκε συμβατικά, λανσάροντας ένα look του οίκου Celine με βερμούδα που έδειχνε σαν φούστα από ύφασμα καμουφλαζ. Και οι δυο εμφανίσεις του συνδυάστηκαν με ροκ, αιχμηρά μποτίνια.  

 

Θυμίζουμε πως υποδύεται στο «Bones and All», ένα road movie, αλλά και ιστορία ενηλικίωσης του ιταλού σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο  έναν ερωτευμένο κανίβαλο στο πλευρό της Τέιλορ Ράσελ. Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Καμίλ Ντε Αντζέλις και άρεσε πολύ στη Μόστρα- συγκρίθηκε σε απήχηση με το φιλμ Tar της Κέιτ Μπλάνσετ σε ρόλο μαέστρου. Εχοντας να ξανασυναντηθεί με το δημιουργό του «Call Me by Your Name» του 2017, που του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα στα Όσκαρ  παίζει με σκηνικό την περιθωριακή τάξη στις  Μεσοδυτικές Πολιτείες της Αμερικής του 1980.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View