Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ζεντάγια: Η ώρα του Jacquemus, ένα ροζ, polo cutout look με sixties χτένισμα

Ζεντάγια: Η ώρα του Jacquemus, ένα ροζ, ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο δημοφιλής Γάλλος σχεδιαστής έντυσε με τη σειρά του την νεαρή super star για την προώθηση της ταινίας «Challengers»

Συνεχίζει να πρωτοστατεί στην επικαιρότητα της μόδας η Ζεντάγια, καθώς η promo tour της σε Ευρώπη και Αμερική είναι γεμάτη με τα τελευταία trends της μόδας από την αφρόκρεμα των luxury labels.

Η τελευταία εμφάνιση που συζητήθηκε είναι από το photo call στα Amazon MGM Studios του Λος Αντζελες. Κατά πολλούς θεωρήθηκε η κορυφαία όλων με την υπογραφή του γαλλικού οίκου Jacquemus. Η περιζήτητη performer ήταν κυριολεκτικά η «κουκλίτσα με τα ροζ».

Mε αφορμή τη θεματική της ταινίας «Challengers» που αφορά ένα ερωτικό τρίγωνο στον κόσμο του τένις, ο Simone Porte Jacquemus ετοίμασε μια custom δημιουργία που συνέδεε κοντό πόλο μπλουζάκι και φούστα σε γραμμή «Α».

Η ένωση βασιζόταν σε προκλητικό άνοιγμα στην περιοχή της μέσης. Το κοριτσίστικο, ροζ χρώμα του ρούχου, απογειώθηκε με το sixties χτένισμα με το φιόγκο στα ξανθά πλέον μαλλιά της πρωταγωνίστριας. Στα αξεσουάρ της συγκαταλέγονταν sling back γοβάκια  Jacquemus με φιογκάκια και ασημένια δαχτυλίδια, ενώ το μακιγιάζ ήταν μονοχρωματικό ροζ. Το αποτέλεσμα ανέδυε retro vibes που εγκωμιάστηκαν από τα σημαντικότερα fashion περιοδικά. Eννοείται ακόμα μια φορά οι συμπρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο επισκιάστηκαν από το φαινόμενο Ζεντάγια.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View