Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Jacquemus πήγε Βερσαλίες με «νεγκλιζέ» super models και τους Μπέκαμ σε βάρκες

Ο Jacquemus πήγε Βερσαλίες με «νεγκλιζέ»...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Μαρία Αντουανέτα και η ιστορία των ανακτόρων ενέπνευσαν τη συλλογή του επόμενου χειμώνα

Ο αναμφίβολα επιδραστικός Γάλλος σχεδιαστής της νέας γενιάς Simon Porte Jacquemus δεν είναι ο πρώτος που δείχνει τη δουλειά του στις μεγαλοπρεπείς Βερσαλλίες έξω από το Παρίσι.

Διαθέτει όμως μοναδική δημοτικότητα σήμερα και «τοποθέτησε» ανατρεπτικά τους θεατές σε βάρκες, ενώ τα πιο γνωστά super models ήταν λες και ξεπήδησαν από το σύγχρονο μπουντουάρ της Μαρίας Αντουανέτας.

Η collection για τον επόμενο χειμώνα ονόματι «Le Chouchou»  είχε φόντο τα διάσημα ανάκτορα του Λουδοβίκου, τους απέραντους κήπους και τη λίμνη. Ο δημιουργός ομολόγησε πως ήταν παιδικό του όνειρο να παρουσιάσει show εκεί, ενώ εμπνεύστηκε από την ιστορία του μνημείου και τον ερωτισμό των αλλοτινών royal ενδυμασιών. Ακόμα και κάποια αξιομνημόνευτα looks της πριγκίπισσας Νταιάνα επηρέασαν τη σειρά.

Στην κατακόκκινη, ατέλειωτη πασαρέλα του μισού χιλιομέτρου, περπάτησαν με αποκαλυπτικά outfits Τζίτζι Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ, Βιτόρια Τσερέτι , Ντέβα Κασέλ κ.α. ενώ ανάμεσα στο κοινό ήταν το ζεύγος Μπέκαμ, η αισθησιακή μούσα του brand Αντέλ Εξαρχόπουλος, η αγέραστη Εύα Λονγκόρια και η ιταλίδα ντίβα Μόνικα Μπελούτσι. Guest stars με ρούχα της πασαρέλας οι καλλίγραμμες Εμιλι Ραταζκόβσκι και Τίνα Κουνάκει. Πολλά έξωμα και φουσκωτά «μπαλούν» στοιχεία, τούλινες ή χαμηλόμεσες μάξι φούστες, ακραία μανίκια, τοπ σαν κορσέδες ή σουτιέν, αιθέριες δαντέλες, μπαλετικά παπούτσια με τακούνι, structured σακάκια, το νέο clutch La Pochette rond carré, τσόκερ κολιέ με κεράσια και πέρλες καταχειροκροτήθηκαν.

Στο φινάλε τα βραδινά φορέματα είχαν τις μονοχρωμίες από τις ρίγες της γαλλικής σημαίας. Γενικότερα όμως είδαμε άφθονο λευκό, μαύρο, μπλε, κόκκινο και μεγάλα πουά στο ντεφιλέ. Τα βλέμματα του Ντέιβιντ Μπέκαμ πάνω στη Τζίτζι έγιναν viral- κι ας είχε αγκαλιά τη Βικτόρια. 

Διαβάστε στο sportin.gr

Ειδήσεις Τώρα

Παύλος Μαρινάκης: To ευχαριστώ του Πατρινού νέου κυβερνητικού εκπροσώπου στον Κ. Μητσοτάκη

Πάτρα: "Στα κάγκελα" οι φιλόζωοι για την άμαξα με τα άλογα - Ζητούν από το δήμο να πάρει πίσω την άδεια

Mε υπέροχο beach style στα αγαπημένα της Κουφονήσια η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View