Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Oι fans ανυπομονούν για το Bridgerton 3, «Πενέλοπε» και «Κόλιν» τα κεντρικά πρόσωπα

Oι fans ανυπομονούν για το Bridgerton 3,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ραντεβού στο Netflix, εκείνη θέλει να τον ξεπεράσει και εκείνος την βοηθάει να βρει σύζυγο

Η οριστική ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει γνωστοποιηθεί, αλλά τρέιλερ και φωτογραφίες έχουν πείσει τους οπαδούς της ονομαστής σειράς εποχής «Bridgerton» πως τα νέα επεισόδια πλησιάζουν!

Το μεγάλο «χαρτί» του Netflix, παρουσίασε μετά τους δυο πρώτους κύκλους, ένα «πρίκουελ» με την ιστορία της βασίλισσας Καρλότας, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να συνεχίσουν οι έρωτες των παιδιών της φαμίλιας Bridgerton.

Στο καινούριο ειδύλλιο πρωταγωνιστεί η Πενέλοπε, η παραγκωνισμένη «χοντρούλα» της οικογένειας Φέδεριγκτον που κρύβει όμως μια δυναμική προσωπικότητα καθώς γράφει μυστικά την κουτσομπολίστικη φυλλάδα της λαίδης Γουίστλνταουν. Πλέον έχει απογοητευτεί τελείως από τον παιδικό της έρωτα Κόλιν Μπρίτζερτον, ο οποίος μίλησε απαξιωτικά για την ίδια σε έναν χορό. Αποφασίζει λοιπόν να τον ξεπεράσει και να βρει τον ιδανικό σύζυγο.

Όταν εκείνος επιστρέφει από τις καλοκαιρινές του διακοπές και έρχεται αντιμέτωπος με την ψυχρότητα της Πενέλοπε, αποφασίζει όμως να ξανακερδίσει τη φιλία της και να τη βοηθήσει στην αναζήτηση του συζύγου που ονειρεύεται. Σε ρόλο μέντορα έρχεται όμως πολύ κοντά της και τα συναισθήματά του αλλάζουν… Επιπλέον εκείνη εμφανίζεται εντελώς διαφορετικά ντυμένη και πολύ πιο γοητευτική και σίγουρη, κόντρα στις επιλογές της μητέρας της. Παράλληλα, θα εξελίσσεται και το love story των παντρεμένων πλέον Αντονι και Κέιτ. Η τέταρτη σαιζόν αναμένεται να ασχοληθεί με τον εναπομείναντα αδελφό Μπένεντικτ Μπρίτζερτον.

Θυμίζουμε πως τα λογοτεχνικά βιβλία της Τζούλια Κουίν, μας πρωτοσυστήθηκαν  στο Netflix από την πανίσχυρη Σόντα Ράιμς τo 2020 και έχουν εξελιχθεί σε φαινόμενο και tv trend.

 Ειδήσεις Τώρα

Mε υπέροχο beach style στα αγαπημένα της Κουφονήσια η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το dress code «μουσικό φεστιβάλ» (Λέτε από Γκλάνστομπερι να πάει και Χελμό;)

Ρίγες χρωματιστές: Η Κιμ Κατράλ με το pride rainbow dress του Βασίλη Ζούλια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View