Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σάλμα Χάγιεκ: Απαστράπτουσα με super glam φόρεμα Mary Katrantzou σε πρεμιέρα του Netflix

Σάλμα Χάγιεκ: Απαστράπτουσα με super gla...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Βλέπετε «Black mirror»; Στην πρώτη ιστορία του νέου κύκλου πρωταγωνιστεί η 56χρονη Mεξικάνα star

Oι ορκισμένοι τηλεθεατές του Netflix γνωρίζουν τη σειρά με τις αλλόκοτες, αυτοτελείς ιστορίες «Black Mirror», της οποίας μόλις ξεκίνησε καινούριος κύκλος.

Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Η Τζόαν είναι απαίσια» πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Οσκαρ, Σάλμα Χάγιεκ. Η αγέραστη 56χρονη ηθοποιός και παραγωγός, υποδύεται τον εαυτό της που «μπλέκεται» με την ζωή μιας άλλης γυναίκας ως θέαμα μιας ειδικής, επικίνδυνης πλατφόρμας προβολών. Με σκοτεινή, σατιρική διάθεση θίγεται η πιθανότητα να παρακολουθείται η πραγματικότητα της καθημερινότητάς μας χωρίς τη θέλησή μας και να προβάλλεται ως σήριαλ!

Στην πρεμιέρα της σειράς στη Νέα Υόρκη, η Χάγιεκ επέλεξε να φορέσει ένα βραδινό, εντυπωσιακό φόρεμα της διάσημης Ελληνίδας designer Mary Katrantzou. Μια ολοκέντητη δημιουργία σε στενή γραμμή, με βαθύ ντεκολτέ, από αυτές που λατρεύει η μικροσκοπική star καθώς υπογραμμίζουν τις πληθωρικές καμπύλες. Εκπροσωπώντας την ακλόνητη τάση των metallics, η τουαλέτα είναι στολισμένη με μαύρες παγιέτες στο μπούστο, ενώ προς τα κάτω «απλώνεται» ένα ζακάρ μοτίβο γεμάτο πολύχρωμες λαμπερές πέτρες.

Λάτρης του οίκου Gucci, η Σάλμα συνδύασε το φόρεμα με πανύψηλες, ογκώδεις πλατφόρμες ώστε να δείχνει πιο μοντέρνο (και να την ψηλώνει). Παντρεμένη με το Γάλλο δισεκατομμυριούχο Φρανσουά Πινό και μητέρα μιας κόρης θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά και επιδραστικά πρόσωπα στο Χόλιγουντ με λατινική καταγωγή, ενώ είναι πολύ χαλαρή και διασκεδαστική από κοντά.

Για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του «Black Mirror» έγραψε στο Instagram και η ίδια η Μαίρη Κατράντζου αποκαλώντας την «Beautiful». Στις φωτογραφίες ποζάρει με τη συμπρωταγωνίστριά της και δυο drag queens που σημειώνουν τηλεοπτική επιτυχία. Η σειρά είναι από τις δημοφιλέστερες στην ιστορία του Netflix με guest stars διασημότητες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View