Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Με Mary Katrantzou η Τατιάνα Μπλάτνικ στο Ζάππειο (η μαμά της με La DoubleJ)

Με Mary Katrantzou η Τατιάνα Μπλάτνικ στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η σύζυγος του Νικόλαου έλαμψε ως ομιλήτρια στο gala του The Hellenic Initiative με τιμώμενο το Βαρδή Βαρδινογιάννη

Οικογενειακώς είδαμε την καλλονή Τατιάνα Μπλάτνικ στο Ζάππειο το βράδυ της Τρίτης.

Συνοδευόταν από το σύζυγό της Νικόλαο, γιο του τέως βασιλιά, τον κούκλο αδελφό της και την υπέρκομψη κοσμοπολίτισσα μητέρα της. Ηταν ομιλήτρια -ως δημιουργός και πρέσβειρα της πρωτοβουλίας Breathe υπέρ της ψυχικής υγείας- αλλά και οικοδέσποινα επίσημης δεξίωσης στο πλευρό του executive director της Hellenic Initiative Πήτερ Πούλος. Eπιμένοντας να φοράει ελληνικά labels (Callista, Themis Z κ.α) επέλεξε αυτή τη φορά ένα εντυπωσιακό μάξι φόρεμα Mary Katrantzou με άνθινα και γεωμετρικά prints. H μαμά της Μπλανς Μπίερλαϊν, που επίσης παρακολουθεί τη μόδα, φορούσε ένα χαρακτηριστικό φόρεμα σε ασπρόμαυρο εμπριμέ με κίτρινα φτερά από την εξαιρετική εταιρεία La DoubleJ που εδρεύει στο Μιλάνο με διεθνή απήχηση. Οι δυο κυρίες εντυπωσίασαν με την γκαρνταρόμπα τους στο διαδίκτυο ενώ η Τατιάνα πόζαρε και μαζί με τη γνωστή τραγουδοποιό, Μόνικα.

 

Το THI αποτελεί τον μεγαλύτερο οργανισμό ελληνικής Διασποράς στον κόσμο με έδρα τη Νέα Υόρκη και υποστηρίζεται από χιλιάδες Έλληνες, Έλληνες της Διασποράς και φιλέλληνες. Διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά στο Zάππειο  ετήσιο gala, προσελκύοντας προσωπικότητες της δημόσιας ζωής και ισχυρούς παράγοντες του απόδημου Ελληνισμού.

Τιμώμενος ήταν ο επιχειρηματίας της Motor Oil, Βαρδής Βαρδινογιάννης που παρέλαβε βραβείο για την πολυετή προσφορά του. Προηγήθηκε η προβολή βίντεο με την διαδρομή του από το πολεμικό ναυτικό και την φιλανθρωπική δράση που έχει αναπτύξει με την σύζυγό του Μαριάννα Βαρδινογιάννη ή οποία ήταν παρλύσα μαζί με τα παιδιά τους. Στην πρώτη σειρά καθισμάτων και η Μαριάννα Λάτση με τον μικρότερο γιο της Φίλιππο Κούρκουλο.

Ηταν εκεί μεταξύ άλλων ο Αλεξ Καρλούτσος, ο βαθύπλουτος επιχειρηματίας Ντιν Μητρόπουλος , ο Τζωρτζ Στάμας και ο Τζων Κουδούνης. Ο Andrew N. Liveris, πρόεδρος του THI, χαιρέτησε το σπουδαίο έργο του The Hellenic Initiative στην Ελλάδα και τον «κορυφαίο ηγέτη της επιχειρηματικότητας και της φιλανθρωπίας,  Βαρδή Ι. Βραδινογιάννη». 

Βασίλης και Ρόη Αποστολοπούλου, Νίκος Σταθόπουλος, Άλεξ Φωτακίδης, Θανάσης Παπανικολάου, Άλκηστης Πρωτοψάλτη, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, οι Bασίλης Ζούλιας, Περικλής Κονδυλάτος, Θάνος Πετρέλης ανταποκρίθηκαν επίσης στην εκδήλωση.

Ειδήσεις Τώρα

Θέλουμε εδώ και τώρα το τζιν φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ, δείτε πως το συνδύασε

Tα μοντέλα του GNTM πήγαν Μύκονο, παρουσιάστηκε η σειρά Kurt Geiger x Matthew Williamson

Ακόμα μια κοινωνική προσφορά των κυριών του Inner Wheel μετά την επιτυχία του πασχαλινού event

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View