Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ρίγες χρωματιστές: Η Κιμ Κατράλ με το pride rainbow dress του Βασίλη Ζούλια

Ρίγες χρωματιστές: Η Κιμ Κατράλ με το pr...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O Ελληνας σχεδιαστής έγραψε με αφορμή την ανάρτηση «Θα μπορούσα να ουρλιάξω από χαρά»

H πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Netflix «Glamorous», που εστιάζει στους κόσμους των καλλυντικών και της queer κοινότητας στη Νέα Υόρκη, Κιμ Κατράλ, τίμησε τον «μήνα υπερηφάνειας» με μια ειδική, συμβολική ανάρτηση. Η 66χρονη ηθοποιός που το ευρύτερο κοινό γνώρισε ως sexy Σαμάνθα στο αξεπέραστο σήριαλ Sex &the City, πόζαρε στο Instagram με ένα χαρακτηριστικό, στενό φόρεμα του Ελληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Εχει πολύχρωμες, φαρδιές ρίγες, σε pencil γραμμή και από satin rasmir ύφασμα. Επιπλέον, συνέδεσε την χαρούμενη εμφάνισή της με τις ταυτόχρονες πρεμιέρες του «Glamorous» και του «And just Like That» στην τηλεόραση.

Γεννημένη στο Λίβερπουλ και έχοντας ζήσει για χρόνια στον Καναδά, η Κατράλ κέρδισε ως tv star την ποθητή αναγνωρισιμότητα στο Χόλιγουντ. Όπως θα δείτε, το Glamorous είναι μια τελείως εμπορική σαπουνόπερα, αλλά διαθέτει τόλμη σχετικά με τη gay ζωή. Παράλληλα, δεσπόζει το styling της Patricia Field που διατηρεί τους δεσμούς με την Ελλάδα.

Ο Βασίλης Ζούλιας που χάρηκε πολύ με την ανάρτηση έγραψε: «Είμαι τόσο χαρούμενος που βλέπω την αγαπημένη Kim Cattrall με το pride dress μας! Τόσο χαρούμενος, που θα μπορούσα να ουρλιάξω από χαρά. Ευχαριστώ την υπέρτατη στιλίστρια Patricia Field για ακόμα μία φορά!».

Κάτω από την εικόνα του look με ετικέτα Vassilis Zoulias, τα σχόλια είναι εγκωμιαστικά. Πρόκειται για rainbow dress, καθώς έχει τα χρώματα του ουράνιου τόξου. (Κοστίζει 850 ευρώ στο e-shop) Ασχολήθηκαν με αυτό διάσημα περιοδικά όπως το αμερικάνικο People.

H Kατράλ είναι πολύ χαμογελαστή, αν και στη νέα εκπομπή φαντάζει αρκετά βαριεστημένη και μελαγχολική ως μεγιστάνας beauty brand. Μην ξεχνάτε πως πλησιάζει τα εβδομήντα... Ηδη οι κριτικές ψάχνουν την παλιά της σπιρτάδα. Στο «And just Like That» θα κάνει απλά ένα ολιγόλεπτο πέρασμα παρά τον «ντόρο». Εμείς στεκόμαστε πάντως καμαρωτά στην προτίμηση της ελληνικής μόδας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View