Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Μη χάσετε την Κέιτ Μάρα στο «Black Mirror» του Netflix γιατί θα χάσετε

Μη χάσετε την Κέιτ Μάρα στο «Black Mirro...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Yποδύεται εκπληκτικά τη γυναίκα μιας ρέπλικας αστροναύτη, που μπλέκεται σε ερωτικό τρίγωνο

Η μικροσκοπική, 40χρονη νεουορκέζα ηθοποιός Κέιτ Μάρα κάνει πάντα αισθητή την παρουσία της.

Αρχικά μας εντυπωσίασε ως αδίστακτη, sexy δημοσιογράφος στο «House of Cards» πλάι στον Κέβιν Σπέισι, πέρασε από το «ψυχωτικό» American Horror Story και πρόσφατα ο τρανσέξουαλ Ελιοτ Πέιτζ αποκάλυψε πως είχαν στο παρελθόν κρυφή παράλληλη σχέση. Τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο παίζοντας στη σειρά «διαταραγμένων» ιστοριών του Netflix, «Black Mirror».  Mε παιδικό πρόσωπο, αλλά το ίδιο καθηλωτικό βλέμμα, μπαίνει στο επίκεντρο ενός ερωτικού τριγώνου φουτουριστικής φαντασίας. Συγκεκριμένα, παίζει στο τρίτο από τα έξι επεισόδια με τίτλο Beyond the Sea.  Θυμίζουμε ότι η σειρά του Charlie Brooker,  θεωρείται μια από τις καλύτερες της τελευταίας 15ετίας και από τις δημοφιλέστερες στην ιστορία του Netflix.

Η παράδοξη υπόθεση μας μεταφέρει στο 1969, όταν δύο αστροναύτες, που υποδύονται οι Αααρον Πολ και Τζος Χάρτνετ, διατηρούν στη γη τα ρομποτικά τους «αντίγραφα». Όταν δολοφονείται η οικογένεια του ενός, ο άλλος του επιτρέπει να κατεβαίνει στη γη με τη μορφή του, αλλά δυστυχώς ερωτεύεται τη γυναίκα του…

Η Μάρα ως Λάνα εντυπωσιάζει ερμηνευτικά  παίζοντας με σπάνια εσωτερικότητα ενώ είναι ντυμένη σε country retro style. Σας συστήνουμε να τη δείτε οπωσδήποτε.

Θυμίζουμε πως η Κέιτ Μάρα είναι αδελφή της επίσης διάσημης ηθοποιού Ρούνει Μαρα. Στο σινεμά έχει πορεία 27 ετών (Fantastic Four, The Martian, My Days of Mercy). Παντρεύτηκε το 2017 το συνάδελφό της Τζέιμι Μπελ και έχουν δυο παιδιά.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View