Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Εγινε 56! Tα πιο τρυφερά «χρόνια πολλά» από τον Κιθ Ούρμπαν στη Νικόλ Κίντμαν

Εγινε 56! Tα πιο τρυφερά «χρόνια πολλά» ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Της έκανε αφιέρωση στο Instagram με εικόνα της στο δάσος, το ζευγάρι δείχνει πάντα δημοσίως πολύ ερωτευμένο

Tα 56 της χρόνια έκλεισε η πολυβραβευμένη αυστραλο- αμερικανή super star Νικόλ Κίντμαν και ο σύζυγός της, ύμνησε το χαρακτήρα της εκδηλώνοντας τον έρωτά του στο Instagram.

Γεννημένη στη Χονολουλού η διάσημη πρωταγωνίστρια και παραγωγός έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων Οσκαρ και 6 Χρυσές Σφαίρες ενώ οι New York Times την τοποθέτησαν στη λίστα των σημαντικότερων ηθοποιών του 21ου αιώνα. Υπήρξε πρέσβειρα της Unicef αλλά και κορυφαίων οίκων μόδας. Πανύψηλη, λυγερή και με κατάλευκη επιδερμίδα, φαίνεται να μην την αγγίζει ο χρόνος.

Με τον τραγουδιστή Κιθ Ούρμπαν γνωρίστηκαν το 2005  και ο γάμος τους έγινε ένα  χρόνο αργότερα στο Σίδνεϊ. Έχουν δύο κόρες, 14 και 12 ετών αν και η Νικόλ έχει ακόμα δυο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον Τομ Κρουζ.

Για τα γενέθλια της γυναίκας της ζωής του, ο Κιθ δεν ανέβασε φωτογραφία της με τουαλέτα, αλλά από βόλτα  στο δάσος όπου παρατηρεί μια κουκουβάγια που σε κλαδί δέντρου.

«Στην πανέμορφη, σέξι, περιπετειώδη, περίεργη, φυσιολάτρισσα, που εντοπίζει κουκουβάγιες, καλλιτέχνιδα, σύζυγό μου: Χρόνια πολλά μωρό μου !», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα  διατυμπανίζοντας την αγάπη του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View