Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Kοσμήματα Lalaounis και φιόγκοι της Chanel: Η Νικόλ Κίντμαν ξέρει από statement accessories

Kοσμήματα Lalaounis και φιόγκοι της Chan...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στις δυο τελευταίες της red carpet εμφανίσεις η πολυβραβευμένη αυστραλέζα super star απέδειξε πως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Ατέλειωτα είναι τα fashion επιτεύγματα της διάσημης ηθοποιού Νικόλ Κίντμαν στο κόκκινο χαλί, καθώς ξέρει να τολμά και να δοκιμάζει τα πάντα. Στις δυο τελευταίες της εμφανίσεις μάλιστα απέδειξε πως ξέρει καλά τη σημασία των αξεσουάρ, τα οποία μπορούν κυριολεκτικά να απογειώσουν ένα outfit. Την είδαμε λοιπόν στα CMA Awards στο Νάσβιλ  μαζί με τον σύζυγό της, Κιθ Ούρμπαν  στις αρχές του μήνα με ένα πολύ sexy μαύρο φόρεμα Saint Laurent με αποκαλυπτικά ανοίγματα. Του έδωσε μια άλλη διάσταση «φωτίζοντάς» το με τα αρχαικά χρυσά κοσμήματα του ιστορικού ελληνικού οίκου κοσμημάτων Ilias Lalaounis. Μάλιστα τα ανέδειξε και μέσα στο ξενοδοχείο της με εντυπωσιακές πόζες οπότε αποθεώθηκε από τους σχεδόν 8 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram. Eπιπλέον το ίδιο το label με  flagship έδρα την Αθήνα, καμάρωσε για την τιμητική αυτή στιγμή στη δική του διαδικτυακή διεύθυνση.

Στο τελευταίο της red carpet στη Νέα Υόρκη για την επίσημη πρεμιέρα του βιογραφικού φιλμ «Being the Riccardos» όπου υποδύεται την αξέχαστη κωμικό Λουσίλ Μπολ με συμπρωταγωνιστή τον Χαβιέ Μπαρδέμ επέλεξε ένα τελείως διαφορετικό look. Εδωσε το παρόν με λευκό σατέν Chanel dress στολισμένο με μαύρους φιόγκους. Ο μαύρος φιόγκος που τοποθετήθηκε και στα μαλλιά της έδωσε ένα πολύ κοριτσίστικο, χαριτωμένο αποτέλεσμα καθορίζοντας όλο το styling αποτέλεσμα. Οι φιόγκοι στα μαλλιά «αλά παλαιά» δίνουν έναν αέρα γαλλικής κομψότητας και επαναφέρουν την εποχή ‘80s- ‘90s, περίοδο που η διεθνής μόδας ανακαλύπτει αναδρομικά. Εννοείται λοιπόν πως η Νικόλ δίνει βάριος στη λεπτομέρεια όταν πρόκειται για iconic, statement στοιχεία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View