Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Tate Modern: Ντέμι Μουρ και Μαρία Ολυμπία στο Gucci Cruise 2025 show

Tate Modern: Ντέμι Μουρ και Μαρία Ολυμπί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O ιταλικός οίκος προσέλκυσε τους stars με μια συλλογή αφιερωμένη στο Λονδίνο των sixties

Hχηρά ονόματα στη front row της επίδειξης Gucci Cruise 2025 στην Tate Modern του Λονδίνου. Το ιταλικό label που δοκιμάζει τις δυνάμεις του με νέο creative director τον Sabato de Sarno παρουσίασε ένα «ερωτικό γράμμα» στη βρετανική μεγαλούπολη της αξέχαστης εποχής των swinging sixties.

Εννοείται διασημότητες που κατοικούν στο Λονδίνο ή κατέφθασαν από το Χόλιγουντ, ήταν εκεί.

Παρούσες οι stars Ντέμι Μουρ και Σάλμα Χάγιεκ (συνοδευμένη από τον κροίσο σύζυγό της Φρανσουά Πινό), η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα, αλλά και ο μουσικός θρύλος Ντέμπι Χάρι. Οι πάντα stylish καλλιτέχνες Ντέιζι Εντγκαρ Τζόουνς, Πολ Μεσκάλ, Αντριου Σκοτ ήταν επίσης εκεί. Από το χώρο της μόδας παρέστησαν η Κέιτ Μος με την κόρη της, η Τίνα Κουνάκι αλλά και το μοντέλο Πόπι Ντελεβίν. Η τελευταία εμφανίστηκε με την εγγονή του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Μαρία Ολυμπία ντυμένες βέβαια με total Gucci looks. Οι δυο γοητευτικές style icons κάνουν στενή παρέα παρά το χωρισμό της Πόπι με τον μεγαλύτερο αδελφό της Μαρίας Ολυμπίας. 

Tα χαρακτηριστικά γοβάκια και οι ογκώδεις πλατφόρμες σε μπορντό φορέθηκαν από τους περισσότερους καλεσμένους, με τη Ντέμι Μουρ να κάνει την πιο αισθησιακή και αισθησιακή εμφάνιση, η οποία ακόμα μια φορά πολυσυζητήθηκε.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View