Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μαρία Ολυμπία και Πόπι Ντελεβίν τίμησαν δεόντως τα Gucci micro shorts στο Μιλάνο

Μαρία Ολυμπία και Πόπι Ντελεβίν τίμησαν ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι δυο super stylish φίλες συναγωνίστηκαν front row διασημότητες όπως οι Σάλμα Χάγιεκ, Αλέξα Τσανγκ, Ντέιζι Εντγκαρ Τζόουνς κ.α.

Πολυσυζητημένο το τελευταίο show του οίκου Gucci στο Μιλάνο.

Το μοναδικά επιδραστικό label παρουσίασε τις προτάσεις του για την επόμενη χειμερινή σαιζόν στη Fonderia Carlo Macchi επιμένοντας στα λιτά looks με το άφθονο μπορντό, τα κεντημένα κρόσσια  και τα μοκασίνια- πλατφόρμες. Αυτή τη φορά το ιδιαίτερο outwear με τη σφραγίδα του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή Sabato de Sarno έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ηταν εκεί η παλαιά και η νέα φρουρά του Χόλιγουντ- Κίρστεν Ντανστ, Ντέιζι Εντγκαρ Τζόουνς, Τζούλια Γκάρνερ- τα style icons Αλέξα Τσανγκ, Σολάνζ Νόοουλς, Αννα ντελο Ρούσσο, Καμίλ Ρόου, Kαρολίν Ντάουρ, Λεονί Χαν, το ζεύγος Σάλμα Χάγιεκ-Φρασνουά Πινό, ο μουσικός παραγωγός Μαρκ Ρόνσον  κ.α.

Τα φλας μαγνήτισαν όμως και οι δυο στενές φίλες, Μαρία Ολυμπία of Greece (όπως την αναφέρουν τα διεθνή media) και Πόπι Ντελεβίν.

Η 27χρονη εγγονή του τέως βασιλιά της Ελλάδας και κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ με τη βρετανίδα μοντέλο και πρώην αγαπημένη του μεγαλύτερου αδελφού της, επέδειξαν τα υπέροχα λυγερά πόδια τους.

Επέλεξαν τα χαρακτηριστικά micro shorts της Gucci τα οποία συνδύασαν με τα χαρακτηριστικά, δίπατα μοκασίνια και τα γοβάκια συν τις iconic τσάντες σε μπορντό. Τα συγκεκριμένα σορτσάκια είναι μεγάλο must της ερχόμενης άνοιξης. Και οι δυο είναι  άλλωστε πάντα καλοντυμένες ακολουθώντας όλα τα τελευταία trends της μόδας. Βέβαια προσέχουν  τη σιλουέτα τους ευλαβικά, δεν παίρνουν ποτέ γραμμάριο…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View