Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μαρία Ολυμπία: «Είμαστε δίδυμες με τη μητέρα μου, είμαι το αντίγραφό της»

Μαρία Ολυμπία: «Είμαστε δίδυμες με τη μη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ντυμένη εκπληκτικά στο ισπανικό Elle, εγκωμιάζει την οικογένειά της και την Ελλάδα

Την ελίτ της μόδας για τη σαιζόν που κατέφθασε φόρεσε η 27χρονη Μαρία 0λυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά και κόρη των Παύλου και Μαρί Σαντάλ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ισπανικό Elle.

Tα πλέον αντιπροσωπευτικά κομμάτια από τις νέες collection Prada, Valentino, Dior, Saint Laurent κ.α. συνδυασμένα με κοσμήματα Bulgari δείχνουν υπέροχα πάνω της. Η νεαρή γόνος και jet setter που έχει σπουδάσει τέχνες, γραφιστικό design, fashion business & marketing και έχει εξελιχθεί σε μοντέλο- πρέσβειρα διάσημων οίκων, αποδεικνύει πως ξέρει να ντύνεται όπως η υπέρκομψη μαμά της.

Όπως ανάφερε στο περιοδικό: «Η Ελλάδα είναι το πιο όμορφο μέρος στον κόσμο, λατρεύει το φαγητό και τους ανθρώπους της, ενώ απολαμβάνει σχεδόν όλο το καλοκαίρι στις Σπέτσες». Περιέγραψε την στενή επικοινωνία με τα τρία αδέλφια της που είναι οι καλύτεροί της φίλοι και μιλούν καθημερινά είτε βρίσκονται στο Λονδίνο είτε στη Νέα Υόρκη. Αυτοχαρακτηρίστηκε αστεία, εξωστρεφής και υπερκινητική και λάτρης του σινεμά. Σκέφτεται μάλιστα να ιδρύσει την δική της εταιρεία στο μέλλον.

Aριστερά με σύνολο Dior και sneakers Adi...

Aριστερά με σύνολο Dior και sneakers Adidas Samba, δεξιά με καμπαρντίνα Saint Laurent, πέδιλα Isabel Marant και γυαλιά Ray Ban.

Στάθηκε όμως περισσότερο στη σχέση της με τη μητέρα της Μαρί Σαντάλ:

«Από τη μητέρα μου έχω κληρονομήσει την αγάπη για τη μόδα. Είμαι το αντίγραφό της, μιλάω όπως αυτή, ακόμα και όταν απαντώ στο τηλέφωνο πολλοί μας μπερδεύουν , έχουμε τις ίδιες χειρονομίες, γελάμε ακόμα και βήχουμε το ίδιο... Είμαστε δίδυμα!  Και από τον πατέρα μου νομίζω ότι έχω την εξυπνάδα του... Αλλά και με τους δύο μοιράζομαι την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ που έχουν. Με τη μητέρα μου είμαστε σαν αδερφές, επικοινωνούμε καθημερινά, αλλά όχι με μηνύματα, τηλεφωνούμε για όλα» Όπως εξήγησε η Μαρί Σαντάλ είναι υπέροχη μαγείρισσα και της ζητάει συνέχεια να φτιάξει ζυμαρικά με κομμένες ντομάτες, μοτσαρέλα, βασιλικό και ελαιόλαδο. Όμως και το απλούστερο πιάτο για πρωινό είναι νοστιμότερο από τα χεράκια της. 

 Xαζέψτε τις φωτογραφίες- τα μεγάλα trends του κόκκινου, του γκρι, των τρισδιάστατων λουλουδιών και των φιόγκων, της πλούσιας new retro φούστας και των καρό είναι όλα εδώ.

Με total look Prada και κοσμήματα Bulgari

Με total look Prada και κοσμήματα Bulgari

Mε κόκκινο φόρεμα Valentino και κοσμήματα Bulgari

Mε κόκκινο φόρεμα Valentino και κοσμήματα Bulgari

Mε σύνολο Gucci και κοσμήματα Bulgari

Mε σύνολο Gucci και κοσμήματα Bulgari

Mε φόρεμα Etro, πέδιλα Altuzarra και κοσ...

Mε φόρεμα Etro, πέδιλα Altuzarra και κοσμήματα Bulgari

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View