Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mαρία Ολυμπία: Βολτάρει στο Παρίσι με τις εμβληματικές τσάντες Capucines της Louis Vuitton

Mαρία Ολυμπία: Βολτάρει στο Παρίσι με τι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η γαλλική αυτοκρατορία εγκωμιάζει την «elegance of the young royal» της 24χρονης εγγονής του τέως βασιλιά

Δεν ξέρω αν τα ακριβά δώρα και συγκεκριμένα τα λεγόμενα luxury accessories «κολλάνε» με αυτή τη λαβωμένη γιορτινή περίοδο αλλά δεν θα λέγαμε όχι στην ανανεωμένη collection των εμβληματικών και διαχρονικών Louis Vuitton bags με τίτλο «Capucines»! Η ονομασία τους προέρχεται από το πρώτο κατάστημα του διάσημου label, το οποίο άνοιξε το 1854 στην οδό rue Neuve-des-Capucines του Παρισιού. Τα φετινά Χριστούγεννα τις «χαζεύουμε» πάνω στην Μαρία Ολυμπία, κόρη των Παύλου και Μαρί Σαντάλ και εγγονή του τέως βασιλιά, η οποία πρωταγωνιστεί σε ένα 24ωρο στην πόλη του φωτός.

Κατά τη Louis Vuitton «η HRH Princess Olympia of Greece & Denmark spends a day exploring Paris» καθώς χρίστηκε μούσα της καμπάνιας. Εάν θυμάστε, η νεαρή γαλαζοαίματη έχει εκπροσωπήσει παλιότερα τους Dolce e Gabbana, έχει εργαστεί σαν guest designer ενώ συχνά τη βλέπουμε σε κορυφαία shows στις fashion weeks.

 Το νεαρό it girl της μόδας αναδεικνύει λοιπόν την ανανεωμένη συλλογή  με φόντο τον Σηκουάνα, τον Πύργο του Αϊφελ αλλά και ένα παραμυθένιο δωμάτιο ξενοδοχείου. Περιπλανιέται με το ποδήλατό της και την αγαπημένη της χακί Capucines στους δρόμους.

Η εν λόγω «γραμμή» τσάντας διαθέτει κλασική γεωμετρική σιλουέτα, είναι θηλυκή, κομψή και πρακτική για γυναίκες κάθε ηλικίας και αλλάζει χρωματικά κάθε σεζόν.  Μάλιστα «παίζει» με το ανάγλυφο λογότυπο. Η νέα γενιά Capucines  κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη, PM, BB και Mini, ενώ είναι διαθέσιμη στην μπουτίκ «Louis Vuitton», Βουκουρεστίου 19, της Αθήνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View