Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Designer για τα Zara o διάσημος φωτογράφος Steven Meisel, ποζάρουν οι μούσες του

Designer για τα Zara o διάσημος φωτογράφ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Λίντα Εβαντζελίστα, Εύα Ερτζικόβα, Άμπερ Βαλέτα, Ιρίνα Σάικ, Τζίτζι Χαντίντ, Κάια Γκέρμπερ στην σειρά «Steven Meisel New York»

Τα κορυφαία super models- εδώ και τρεις δεκαετίες -προβάλλουν την collection «Steven Meisel New York», που υπογράφει ο Steven Meisel για τα πολυκαταστήματα Zara.

O ζωντανός θρύλος των φωτογραφίσεων μόδας, μας συστήνεται για πρώτη φορά ως σχεδιαστής, με γυναικεία και ανδρικά ρούχα που αναπολούν την εξέλιξη της καριέρας του. Όπως ανακοινώθηκε πρόκειται για 50 «αυτοβιογραφικά» κομμάτια από denim, δέρμα και οικολογική γούνα, φούτερ, τζάκετ αλλά καρό φούστες με t- shirts που φορούσε και ο ίδιος. Στα αξεσουάρ ξεχωρίζουν τριχωτά καπέλα, σκουφιά, μαντήλια, εσάρπες. Ανάμεσα στις περιζήτητες καλλονές που τα λανσάρουν οι Λίντα Εβαντζελίστα, Εύα Ερτζικόβα, Άμπερ Βαλέτα, Ιρίνα Σάικ, Τζίτζι Χαντίντ, Κάια Γκέρμπερ. Συμμετέχουν και άνδρες μοντέλα με επικεφαλής τον Ακτον Μέιζον.

Steven Meisel Teams Up with Zara! αναφέρει η Vogue αποκαλώντας τον Meisel «fashion legend» και «αινιγματική persona».  Θυμίζουμε πως ο μοναδικά επιδραστικός αμερικανός δημιουργός καθιερώθηκε ειδικά από τη θητεία του στη Vogue Italia και το βιβλίο της «κολλητής» του, Μαντόνα στο βιβλίο της «Sex» το 1992.

  Τα ρούχα του για τα Zara είναι ο επηρεασμένα από το 90s grunge και τους rock stars των sixties. Για τη συγκεκριμένη συλλογή συνεργάστηκε με τον stylist Karl Templer, makeup guru Pat McGrath και τον hair master Guido Palau. Κάνει φανερό το επίμονο φλερτ του κολοσσού προσιτης ένδυσης με τη high street fashion. «Βγαίνει» σε επιλεγμένα Zara καταστήματα 18/9 και on line.

O Steven Meisel γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη ...

O Steven Meisel γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και σήμερα είναι 69 ετών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View