Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Eντοπίσαμε στα Zara τη νέα «μεταβατική» γκαρνταρόμπα, δείτε ενδεικτικά must have pieces

Eντοπίσαμε στα Zara τη νέα «μεταβατική» ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αφθονο γκρι και μαύρο, τζιν, μπουτονιέρες και… πολυχρηστικό loungewear τύπου SKIMS

Αγαπάμε πολύ  τον «περίπατο» στα πολυκαταστήματα Zara εν όψει Σεπτεμβρίου καθώς ξέρουμε πως εκεί θα αντιληφθούμε τον παλμό των τάσεων της διεθνούς μόδας μεμιάς.

Πέρα από ειδικές προτάσεις συγκεκριμένων labels στα καταστήματα, μιλάμε για έναν κολοσσό που διαμορφώνει το street style ενώ συχνά «μπερδεύεται» με ακριβά brands ακόμα και από διάσημα style icons, movie stars ή royals.

Τί συμπεράναμε λοιπόν;

Εννοείται την παραδοσιακή επιστροφή του τζιν ως total look. Mε κυρίαρχο το χαλαρό, φαρδύ παντελόνι, διάφορα πουκάμισα, μακριές φούστες και τζάκετ είναι πάλι εδώ. Μαζί, πάρα πολλά πλεκτά σε διάφορα σχήματα και πλέξεις αλλά και μια ολόκληρη σειρά τύπου loungewear και εσωρούχων από αιθέριο μονόχρωμο μαλλί για πολλές χρήσεις. Η επιρροή της εταιρείας SKIMS της Κιμ Καρντάσιαν είναι παραπάνω από εμφανής.

Το γκρι ζακετάκι της «γραμματέως» που αποθέωσε η Miu Miu μαζί με άλλα κλασικά γκρίζα «μινιόν» πλεκτά είναι παντού. Χαζέψαμε και τα «μπαλαρινάκια» , τις western boots, τα μυτερά flats, τα μποτίνια- κάλτσες, τις καινούριες oversized μπότες. Γιλέκα, cargo, κοστούμια, ντραπέ ζέρσει φορέματα παραμένουν. Ψάξτε και για carot pants ως βασικό tailoring κομμάτι. Ακόμα, μας αρέσει πολύ το styling συνόλων τύπου φόρμας με ανδρόγυνα σακάκια.

Τα trench coats και τα biker δερμάτινα τα ξαναβλέπουμε ανανεωμένα μαζί με ρίγες μαρινιέρας. Το layering περνάει σε άλλο επίπεδο με διαφάνειες ή φούστες πάνω από μακριά παντελόνια. Πολύ δέρμα, δαντέλα, σατινέ και μεταλιζέ που αρέσουν στα νέα κορίτσια. Φετίχ; Μα οι άνθινες μπουτονιέρες στο λαιμό και τα κολιέ με νομίσματα!

Το περσινό «κύμα» του καμηλό ξεθωριάζει με το μαύρο και το σταχτί να ανεβαίνουν στο θρόνο της αστικής καθημερινότητας. Τα prints ελάχιστα, η εμμονή της quite luxury εικόνας βασιλεύει. 

Ειδήσεις Τώρα

Από την Τετάρτη το «Καλάθι των Μαθητών»- Τι θα περιλαμβάνει

Ο «Oppenheimer»- Κίλιαν Μέρφι έφθασε Πάτρα! Τι ξέρουμε για τον γαλανομάτη Ιρλανδό αντιστάρ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών στα κορυφαία 800 πανεπιστήμια του κόσμου κατά το Shanghai Ranking

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View