Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mάργκαρετ Κουάλεϊ: Εναλλακτική νύφη, φόρεσε κοριτσίστικα «μπαλαρινάκια» με μπαρέτα στο Long Beach Island

Mάργκαρετ  Κουάλεϊ: Εναλλακτική νύφη, φό...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η κόρη της Αντι Μακ Ντάουελ παρέμεινε Chanel muse στον ανεπιτήδευτο γάμο της

Τέιλορ Σουίφτ, Λάνα ντελ Ρέι, Τάνινγκ Τσάτουμ, Ζόε Κράβιτζ, Κάρα Ντελεβίν παρέστησαν στο γάμο της ανερχόμενης σταρ και κόρης της Αντι Μακ Ντάουελ, Μάργκαρετ Κουάλεϊ.

Eίπε το «ναι» στο Long beach Island του New Jersey. Η 28χρονη ηθοποιός του φιλμ του Ταραντίνο, «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ» αλλά και του «Οικιακή βοηθός-  Maid» στο Netflix, παντρεύτηκε τον 39χρονο μουσικό αγαπημένο της Τζακ Αντόνοφ με λιτά νυφικά φορέματα και τελείως φυσικό beauty look. Tα μαλλιά της τα άφησε μάλιστα σε ένα ατημέλητο «bob» καρέ. Κυρίως όμως τα fashion media εστίασαν στα παπούτσια της καθώς ήταν ίσια, κοριτσίστικα «μπαλαρινάκια» σε σατινέ υφή. Εφόσον το εν λόγω υπόδημα αποτελεί νούμερο 1 shoe trend για τη νέα σαιζόν ήταν λογικό να κυριαρχήσει στις εντυπώσεις. Ειδικά σε μοντέλο «Mary Jane» με μπαρέτα!

Η Μάργκαρετ είναι πρέσβειρα του οίκου Chanel από το 20200 και προσεγγίζει τη μόδα με το δικό της εναλλακτικό τρόπο. Η σχέση της με τον frontman των Bleachers και παραγωγό, ξεκίνησε πριν δυόμισι χρόνια στη Νέα Υόρκη. Στο γάμο τους το dress code των καλεσμένων ήταν κάζουαλ. Η πολύ γλυκιά και καλλίγραμμη νύφη, εμφανίστηκε στην αρχή με απέριττο σατέν εξώπλατο που στόλισε για λίγο με κλασικό τούλινο πέπλο. Αλλαξε μετά, με φορεματάκι σε vintage style (puffy μανίκια και full φούστα) για το party στο Black Whale restaurant, τιμώντας βέβαια τον τίτλο της Chanel ambassador.  Εδειχνε τελείως άβαφη με εξαίρεση το κερασί κραγιόν της.

Το ζευγάρι σε περσινό event

Το ζευγάρι σε περσινό event

H Mάργκαρετ  νύφη, σε παριζιάνικο Chanel show

H Mάργκαρετ νύφη, σε παριζιάνικο Chanel show

Λατρεύει το nev retro style και έχει εμφ...

Λατρεύει το nev retro style και έχει εμφανιστεί σε καμπάνια των Chanel bags

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View