Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Όχι ακριβώς νυφικό, αλλά φόρεμα: Λατρέψαμε την girly & cool νύφη Ναόμι Γουότς

Όχι ακριβώς νυφικό, αλλά φόρεμα: Λατρέψα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με ανάλαφρη, δαντελένια δημιουργία Oscar de la Renta η 54χρονη ηθοποιός εθεάθη αναπάντεχα στο δημαρχείο του Μανχάταν

Μικροσκοπική, λεπτεπίλεπτη και με υπέροχο γούστο στο ντύσιμο, η 54χρονη star Ναόμι Γουότς αιφνιδίασε τα αμερικάνικα media με τον αναπάντεχο γάμο της στο δημαρχείο του Μανχάταν.

Αρχικά, η εμφάνισή της με τον αγαπημένο της δεν έδειχνε «ξεκάθαρα» πως πήγαιναν να παντρευτούν, οπότε τα «ζουμ» στα δαχτυλίδια των χεριών τους, η ανθοδέσμη και τα περίεργα γελάκια έπεισαν πως ναι, αυτό ήταν. Μετά η Γουοτς ομολόγησε πως έγινε νυφούλα στο διαδίκτυο σημειώνοντας «Μας πιάσατε!»

 Υστερα από 11χρονη συμβίωση και δυο παιδιά με τον ηθοποιό Λιβ Στράιμπερ, έκανε λοιπόν τον πρώτο της γάμο με το συνομήλικο, πρώην συμπρωταγωνιστή της στο «Gipsy» του Netflix, Μπίλι Κρούνταπ.

Σαν νύφη, έπλασε μια υποδειγματική εικόνα για πολιτικό γάμο: Δεν ήταν καθόλου βαρύγδουπη, αλλά δροσερή και πολύ κοριτσίστικη μέσα στο καλοκαίρι. Κατέβασε την όλη ιδέα του νυφικού στο street style. Το φόρεμά της από βαριά,«guipure» δαντέλα που σχημάτιζε λουλούδια προερχόταν από τον αριστοκρατικό, αμερικάνικο οίκο Oscar de la Renta. Ηταν ένα ρομαντικό cocktail dress, του οποίου το χρώμα και το βασικό του υλικό, μπορούσαν άνετα να φορεθούν σε γάμο. Ταυτόχρονα, το styling ήταν πολύ ανέμελο. Ατημέλητο χτένισμα, «αόρατο» μακιγιάζ, λευκά «πεταλουδέ» γυαλιά και λιτά, χρυσά σανδάλια που μπορούν να φορεθούν και αλλού. Μάλιστα, ακόμα και το μπουκέτο ήταν τυλιγμένο με τον τόπο που ψωνίζεις σε ανθοπωλεία στο δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναόμι Γουότς διάλεξε το  «Sweetheart Water Lilly Guipure» dress του Ocar de la Renta, κόστους 7.400 δολαρίων, παπούτσια Gianvitto Rossi και τσόκερ Anita Ko, αλλά μπορείτε να εντοπίσετε αντίστοιχα κομμάτια που μοιάζουν με αυτά στην ευρύτερη αγορά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View