Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Έρχεται 17 Ιουνίου στο γήπεδο της Παναχαϊκής ο δημοφιλής ράπερ Λεξ

Έρχεται 17 Ιουνίου στο γήπεδο της Παναχα...

Οι πόρτες θ’ ανοίξουν στις 19:00 ενώ τα εισιτήρια στην προπώληση μέσω viva.gr κοστίζουν 10 ευρώ

Τα σχετικά διαφημιστικά πόστερ έχουν ήδη τοποθετηθεί εδώ και μέρες και προαναγγέλλουν τον ερχομό του ενώ οι πρώτες πληροφορίες πως ήδη διαδικτυακά έχουν προπωληθεί αρκετά εισιτήρια. Ο λόγος για τον Θεσσαλονικιό ράπερ ΛΕΞ που καταφθάνει στην Πάτρα για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση το Σάββατο 17/6/2023 στο Γήπεδο της Παναχαϊκής.

Οι πόρτες θ’ ανοίξουν στις 19:00 ενώ τα εισιτήρια στην προπώληση μέσω viva.gr κοστίζουν 10€.

Ο Αλέξης Λαναράς, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ευρύτερα γνωστός ως Λεξ, είναι Έλληνας ράπερ με μεγάλη επιτυχία και πέραση στο νεανικό κοινό. Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 25 Σεπτεμβρίου 1984, μεγάλωσε όπως διαβάσαμε στην περιοχή του Φαλήρου. Ξεκίνησε αρχικά ως γκραφιτάς στους 2G και το 1999 αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη μουσική, δημιουργώντας τα Βόρεια Αστέρια.

Ο ράπερ Λεξ είναι ένας καλλιτέχνης ταλαντούχος και ψαγμένος και καταφέρνει να γεμίζει στάδια, κι αυτή είναι η απάντηση στην απορία πολλών που είδαν το διαφημιστικό πόστερ με την αναγγελία της συναυλίας του στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Ο Λεξ έκανε ρεκόρ με πάνω από 25.000 θεατές πέρυσι στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη στην Αθήνα και πάνω από 30.000 στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης!

Τώρα ο Λεξ ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία και όπως είδαμε, μετά την Πάτρα θα δώσει συναυλία στις 2/7 στην Ξάνθη, στις 7/7 στη Λάρισα και στις 14/7 στο Ηράκλειο, στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture