Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Απόψε για μία live μουσική εμφάνιση η Μαντώ με την υπέροχη φωνή

Πάτρα: Απόψε για μία live μουσική εμφάνι...

Θα εμφανιστεί στις 22.00 στο Royal Summer Bar Restaurant, στην Ακτή Δυμαίων

Η αγαπητή σε όλους μας ερμηνεύτρια Μαντώ με τη δυνατή, υπέροχη φωνή που προ 20 ετών μας είχε εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το κομμάτι «Never let you go», απόψε Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 μετά τις 22.00 θα πραγματοποιήσει μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα, έχοντας μαζί της στα πλήκτρα τον Τάσο Χαλκίδη.

Η Μαντώ ερμηνεύτρια κομματιών όπως «Αισθήσεις», «Στοιχηματίζω», «Ρούχο δανεικό», «Στον Έβδομο Ουρανό», θα τραγουδήσει στο Royal Summer Bar Restaurant, στην Ακτή Δυμαίων.

Το καλοκαιρινό μπαρ – εστιατόριο του Royal (παλαιό Πτωχοκομείο), συνεχίζει τις live μουσικές εκπλήξεις και υποδέχεται απόψε Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, την πολυαγαπημένη ερμηνεύτρια Μαντώ, από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας ποπ μουσικής σκηνής τη δεκαετία του ΄90.

Μετά από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας και έχοντας συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως ο Αντώνης Ρέμος αλλά και η Τουρκάλα νικήτρια της Γιουροβίζιον, Σερτάμπ στο κομμάτι «Ask – Φως», η Μαντώ έρχεται στην Πάτρα για μία ατμοσφαιρική, όπως προμηνύεται μουσική βραδιά όπου θα μας θυμίσει τις μεγάλες της επιτυχίες & όχι μόνο.

Η Μαντώ έχει εμφανιστεί ξανά κατά το παρελθόν στην Πάτρα και πάντα με επιτυχία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture