Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Chanel bag 19: Η… Ferrari στις τσάντες έγινε παγκόσμια εμμονή με πολύ hot νεαρές ambassadors

Chanel bag 19: Η… Ferrari στις τσάντες έ...

Θεωρείται το τελευταίο «δώρο» του Karl Lagerfeld στον κόσμο της μόδας και η νέα «it bag» του θρυλικού οίκου Chanel

Είναι πλέον η πιο ποθητή τσάντα σε παγκόσμια κλίμακα πέρα από περιστασιακές τάσεις και στυλιστικά ρεύματα της στιγμής. Αυτό που λέμε «επένδυση» και το κυνηγάμε σε ένα καλό ρολόι ή κόσμημα. Το επώνυμο αξεσουάρ μιας ζωής. Σύμφωνα με τα διεθνή media η Chanel Bag 19 αντικατέστησε με μεγάλη φόρα όλα τα καθιερωμένα μοντέλα που κρατούσαν εδώ και χρόνια την αίγλη τους με την ετικέτα του κορυφαίου παριζιάνικου οίκου. Στυλίστες, editors, bloggers, celebrities «ορκίζονται» στο όνομά της, ενώ η διαφημιστική καμπάνια της σαιζόν που διανύουμε φωνάζει «τόπο στα νιάτα».

 

Η εν λόγω τσάντα αποθεώθηκε καταρχήν στο Chanel show του περασμένου χειμώνα 2019-2020, πέρασε εξαιρετικά δημοφιλής στη resort collection και τώρα λανσάρεται στη σειρά άνοιξη- καλοκαίρι. Θεωρείται η διάδοχος της αξεπέραστης τσάντας 255 που σχεδίασε η αθάνατη Coco το 1955 και πήρε το όνομά της από τη χρονιά που δημιουργήθηκε. Είναι σχέδιο του Lagerfeld και της διαδόχου του και θυμίζει τη χρονιά που ο κάιζερ της μόδας πέθανε αλλά και την ημερομηνία γέννησης της ίδιας της Chanel (19 Aυγούστου). Ηδη στην αγορά είναι πρώτη σε πωλήσεις ξεπερνώντας τα μοντέλα Classic, 255 και Boy. Διαθέτει στο κούμπωμα αλυσιδωτό, διπλό C δηλαδή το logo του label, είναι καπιτονέ και η διπλή της  αλυσίδα συνδυάζει και το χρυσό και το ασημί. Φοριέται και στο χέρι και στον ώμο. Πωλείται σε τρία μεγέθη flap (regular, large , maxi) αλλά και μικρότερη για τη μέση. Κυριαρχεί σαν επιλογή το δέρμα, αλλά κυκλοφορεί επίσης σε τζιν, τουιντ και εμπριμέ. Οι τιμές είναι βέβαια αστρονομικές- όπως είδαμε στο διαδίκτυο «παίζουν» από 4200 ως 5200 οι δερμάτινες σε ευρώ. 

 Ηδη τις έχουν φορέσει οι διάσημες κυρίες του θεάματος Μάργκο Ρόμπι, Κέιτι Χολμς, Τζανέλ Μοναέ, Νταιάν Κρούγκερ ενώ η δημοφιλής ράπερ Cardi B τη συνδύασε καμαρώνοντας με ασπρόμαυρο outfit. Τον περασμένο Μάρτιο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ήταν το νούμερο ένα αξεσουάρ στους δρόμους.

Cardi B

Cardi B

Μάργκο Ρόμπι

Μάργκο Ρόμπι

Τζανέλ Μοναέ

Τζανέλ Μοναέ

Κέιτι Χολμς

Κέιτι Χολμς

Όπως υπογραμμίζει η Sarah Harris, deputy editor της βρετανικής Vogue: «Μια τσάντα Chanel είναι πιθανότατα το πιο διαχρονικό item που μπορεί κανείς να αγοράσει ποτέ. Αποκλείεται να παλιώσει. Αλλωστε, ήδη δείχνει vintage, οπότε διαρκεί για πάντα. Eίναι chic και cosy. Το χειμώνα λατρεύω την τουίντ εκδοχή, το μαύρο και το camel ενώ το καλοκαίρι όλα τα χρώματα. Δείχνει υπέροχα με ρούχα σε άνετες φόρμες»

Σάρα Χάρις

Σάρα Χάρις

Την καινούρια «it bag» του οίκου Chanel  διαφημίζουν στην τωρινή καμπάνια τα ανερχόμενα ταλέντα της υποκριτικής με τη σκηνοθεσία της Σοφία Κόπολα. Νέες, όμορφες και περιζήτητες, από την Ευρώπη και την Αμερική, προβάλλουν με χαρά, φρεσκάδα και effortless chic style τη νέα εποχή του brand:

 

-Ο λόγος για την Μαρίν Βακτ (Marine Vacth) την κούκλα 29χρονη βραβευμένη με Σεζάρ γαλλίδα ηθοποιό και μοντέλο. Την έχουμε θαυμάσει  σε ταινίες του Φρανσουά Οζόν (Young and Beautiful και L’ Amant double)

 

 

Μαρίν

Μαρίν

-Την 25χρονη αμερικανίδα Μάργκαρετ Κουάλει που έχει πετύχει ήδη υποψηφιότητα για Εμμι και είναι κόρη της Αντι Μακ Ντάουελ

 

Μάργκαρετ

Μάργκαρετ

-Την 25χρονη καναδέζα Τέιλορ Ράσελ, που καθιερώθηκε στη σειρά Lost in Space του Netflix αλλά και το θρίλερ Escape Room και το οικογενειακό δράμα Waves.  

 

 

 

Τέιλορ

Τέιλορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View