Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Μάργκαρετ Κουάλει: Η κούκλα κόρη της Αντι Μακ Ντάουελ, θα ενσαρκώσει τη Τζίντζερ Ρότζερς

Μάργκαρετ Κουάλει: Η κούκλα κόρη της Αντ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θα μεταμορφωθεί στη λαμπερή ντίβα που χόρευε με το Φρεντ Αστέρ τη χρυσή εποχή του old Hollywood

Η 26χρονη μικρότερη κόρη της Αντι Μακ Ντάουελ, Μάργκαρετ Κουάλει, που μεγάλωσε στην αγροτική Μοντάνα, έγινε μοντέλο σε κορυφαίες πασαρέλες και καμπάνιες (Ralph Lauren, Tory Burch, Chanel, Celine, Kenzo, Kade Spade) ενώ έπαιξε στο πολύκροτο φιλμ «Once upon a time in Hollywood» στο πλευρό του Μπραντ Πιτ, επιλέχθηκε να ενσαρκώσει την παλιά, μυθική ντίβα Τζίντζερ Ρότζερς, κινηματογραφικό έτερον ήμισι του αξεπέραστου χορευτή star Φρεντ Αστερ.  Όπως ανακοινώθηκε, θα πρωταγωνιστήσει στη βιογραφική ταινία με τίτλο «Fred & Ginger» μαζί με τον ηθοποιό Τζέιμι Μπελ, γνωστό από το φιλμ «Μπίλι Ελιοτ, γεννημένος χορευτής».

Mούσα του οίκου Chanel

Mούσα του οίκου Chanel

Με την 62χρονη διάσημη μητέρα της

Με την 62χρονη διάσημη μητέρα της

Το διάσημο, αστραφτερό ζευγάρι μεσουράνησε σε δέκα ταινίες της λεγόμενης χρυσής εποχής του λεγόμενου old Hollywood, γράφοντας ιστορία και αλλάζοντας τον τρόπο κινηματογράφησης των χορευτικών σκηνών. Η «χημεία» τους μπροστά στην κάμερα ήταν μοναδική.  Η καινούρια ταινία των Amazon Studios, έρχεται να διερευνήσει τη σχέση τους πίσω από τα παρασκήνια και το γιατί ακολούθησαν τελικά χωριστούς δρόμους. Στη ζωή του Φρεντ Αστέρ κυριαρχούσαν οι δυναμικές γυναίκες -η φιλόδοξη μητέρα του Αν, η λατρεμένη αδελφή του Αντέλ, η σύζυγος του, Φίλις (που του είχε απαγορεύσει να ανταλλάσσει φιλιά με την Ρότζερς στην οθόνη -πλην μίας φοράς, στην ταινία «Carefree» το 1938). 

Η Μάργκαρετ Κουάλει έχει ένα πρόσωπο που παραπέμπει σε ρετρό, πορσελάνινη κούκλα και ένα καταπληκτικό, γυμνασμένο σώμα με υπέροχα πόδια. Όταν δεν τη βλέπουμε στο κόκκινο χαλί, κυκλοφορεί σαν μαθήτρια λυκείου, με φθαρμένα τζιν σορτσάκια και boho φουστίτσες.

Εμφανίστηκε πέρυσι σε παραγωγές των Netflix, HBO, FX κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και υποψηφιότητες για σημαντικά βραβεία, ενώ φέτος συμμετείχε στο Φεστιβάλ του Βερολίνου στην κατηγορία μικρού μήκους και γύρισε θρίλερ με το Ρόμπερτ Πάτινσον. Όπως λέει, είναι αχώριστη με τη μεγαλύτερη αδελφή της Ράνει και τα στιγμιότυπα με την αειθαλή, διάσημη μητέρα της είναι συνήθως πολύ τρυφερά. Λένε πως μοιάζουν πολύ λόγω του natural beauty look τους.

 

Στο Met Gala

Στο Met Gala

Με την αδελφή της

Με την αδελφή της

Με το Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα

Με το Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα

Καμπάνια Kenzo

Καμπάνια Kenzo

Καμπάνια Celine

Καμπάνια Celine

Καμπάνια Kate Spade

Καμπάνια Kate Spade

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View