Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Στο γάμο του Ντίλαν Σπράους και της Μπάρμπαρα Πάλβιν στην ουγγαρέζικη εξοχή

Στο γάμο του Ντίλαν Σπράους και της Μπάρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο κορσές στο νυφικό είναι πάλι μεγάλο «must», δείτε εικόνες του όμορφου ζευγαριού

Eνα από τα ωραιότερα, νεαρά ζευγάρια του θεάματος και της μόδας είπε το μεγάλο «ναι».

O 30χρονος Αμερικανός tv star Ντίλαν Σπράους, ταλέντο του καναλιού Disney με παλιά, παιδική συμμετοχή στα «Φιλαράκια» και πολύ δημοφιλής στο νεαρόκοσμο, παντρεύτηκε την 29χρονη καλλονή αγαπημένη του Μπάρμπαρα Πάλβιν στην ουγγαρέζικη εξοχή, κοντά στη Βουδαπέστη. Το όμορφο ζευγάρι συνδέεται εδώ και μια πενταετία και οι εικόνες από το γάμο τους έγιναν κεντρικό θέμα στη βρετανική Vogue. Eκείνος ηθοποιός με βάση Νέα Υόρκη- Λος Αντζελες και ιταλικές ρίζες και εκείνη διεθνές super model. «Δεν υπήρχε περίπτωση να μην παντρευτούμε στην Ουγγαρία. Οι γονείς μου θα με σκότωναν», είχε δηλώσει η Πάλβιν, η οποία τον ήθελε για σύζυγό της από όταν τον πρωτογνώρισε.

Το custom νυφικό της διέθετε σατινέ υφή και εφαρμοστό κορσέ καθώς βασιζόταν σε διαχρονικό και αντιπροσωπευτικό σχέδιο του οίκου Vivienne Westwood. Συνδυάστηκε με απλό τούλινο πέπλο, κοσμήματα Tiffany & Co και γοβάκια Jimmy Choo. Για το πάρτι διάλεξε κοριτσίστικο φορεματάκι με σταυρωτή πλάτη και φιόγκο της Philosophy by Lorenzo Serafini και αργότερα εθεάθη με κόκκινο μίνι από την χώρα της.

Οι νιόπαντροι σχεδιάζουν και μεγάλη γαμήλια δεξίωση στην Αμερική όπου ζουν με τα λατρεμένα τους κατοικίδια (φωτο Vogue, Instagram).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View