Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mε ενοίκιο 30 ευρώ το σατέν wedding party φόρεμα της συζύγου του Μπόρις Τζόνσον

Mε ενοίκιο 30 ευρώ το σατέν wedding part...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H Carrie επέμεινε στο διαδικτυακό κατάστημα Wardrobe HQ, με τις απίθανες προσφορές ενοικίασης

Mετά το «ντόρο» που είχε προκαλέσει η πάμφθηνη τιμή της ενοικίασης του νυφικού της (55 ευρώ), ακολούθησε την ίδια πρακτική για το βραδινό φόρεμα του wedding party ένα χρόνο μετά: Ο λόγος για την 34χρονη Κάρι Τζόνσον, τη σύζυγο του υπό παραίτηση πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, η οποία το περασμένο Σάββατο εμφανίστηκε με ρούχο που νοίκιασε με μόλις 30 ευρώ! Ηταν ένα σατέν, εξώπλατο φόρεμα της σχεδιάστριας Savannah Miller, αδελφής της ηθοποιού Σιένα Μίλερ, που η κανονική του τιμή φθάνει τα 4000 ευρώ, όμως στο βρετανικό, διαδικτυακό κατάστημα Wardrobe HQ διατίθεται σε αυτή την απίθανη προσφορά.

Με ιδιαίτερο δέσιμο στο ντεκολτέ και γυμνή πλάτη, σαγήνευσε με την λιτότητα και θηλυκότητα του design του εντυπωσιάζοντας και τον Μπόρις και όλους τους καλεσμένους. Θυμίζουμε πως και το boho νυφικό της Carrie είχε πολυσυζητηθεί με την υπογραφή του διεθνούς φήμης Ελληνα Christos Costarellos.

To διάσημο ζευγάρι είχε παντρευτεί σε κλειστή, διακριτική τελετή στον κήπο της πρωθυπουργικής κατοικίας εν μέσω καραντίνας τον περσινό Μάιο  και από τότε είχαν ανακοινώσει ότι θα μεταφέρουν τα σχέδια τους για τη δεξίωση του γάμου και τον μήνα του μέλιτος στο καλοκαίρι του 2022. Έτσι  γιόρτασαν σε country style στην ιστορική έπαυλη Daylesford House στο  Cotswolds παρουσία 200 καλεσμένων, ανάμεσά τους μέλη των οικογενειών τους αλλά και πολιτικούς συνεργάτες. Αυτή τη στιγμή δεν κυκλοφορούν στιγμιότυπα, όμως γνωστοποιήθηκε πως ακόμα μια φορά η νύφη ακολούθησε την οδό της ενοικίασης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η Carrie Johnson φόρεσε ένα μάξι halter-neck σατέν βραδινό φόρεμα σε λευκό πληρώνοντάς το για χρήση μιας ημέρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View