Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Couture week τέλος, την πιο «γαλλική» εικόνα χάρισε αναμφίβολα η καλλονή Σαρλότ Κασιράγκι

Couture week τέλος, την πιο «γαλλική» ει...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H 36χρονη κόρη της Καρολίνας του Μονακό ήταν η επιτομή της παραδοσιακής Chanel κομψότητας με νεανική χάρη

Το πιο όμορφο πρόσωπο των royal κύκλων της Ευρώπης, η Σαρλότ Κασιράγκι που αγαπάει τη λογοτεχνία, την ιππασία και τη μόδα, μας πρόσφερε ασυζητητί την πιο γαλλική εικόνα των ημερών της Paris Couture Week.

Mε total look Chanel, καθώς είναι ambassador του εμβληματικού παριζιάνικου οίκου, έδωσε το παρών στο show με θέα στον Πύργο του Αιφελ φορώντας- τι άλλο;- τουίντ σύνολο. Συγκεκριμένα, ήταν ένα ταγιέρ από εφαρμοστό κοντό σακάκι χωρίς γιακά, με κεντήματα προς τα κάτω, συνδυασμένο με ασορτί φουστίτσα σε μίνι μήκος. Η χαρακτηριστική ύφανση ήταν σε καφέ και ροζ τόνους χαρίζοντας στο πιο παραδοσιακό ρούχο του label, μια γλυκιά, κοριτσίστικη χάρη.

Στα 36 της και μητέρα δυο παιδιών, η Σαρλότ μοιάζει πολύ μικρότερη και αποφεύγει το πολύ εξεζητημένο beauty styling. Τα αξεσουάρ της ήταν κλασική Chanel τσάντα σε έντονο ροζ και τα διάσημα δίχρωμα γοβάκια με μεσαίο τακούνι. Στο μακιγιάζ της μονάχα το bright pink κραγιόν της ξεχώριζε. Κάθισε front row πλάι στους Λουπίτα Νιόνγκο, Κέντρικ Λαμάρ, Βανέσα Παραντί και πόζαρε στο red carpet με την πεθερά της Καρόλ Μπουκέ. Μετά τον Καρλ Λάγκερφελντ παραμένει μούσα της διαδόχου του Virginie Viard. Με μαλλιά φυσικά και ανεπιτήδευτη φινέτσα αντιπροσωπεύει απόλυτα το λεγόμενο Parisian chic, έτσι δεν είναι; Με το τελευταίο της look έκανε το «παλιό» να δείχνει «μοντέρνο». (Και γενικότερα, δεν είναι ο τύπος του θέλω να φαίνομαι sexy)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View