Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«Χορός των Ρόδων»- Μονακό: Ελαμψαν Μπεατρίς Μπορομέο, Σαρλότ Κασιράγκι με τουαλέτες Chanel και Dior

«Χορός των Ρόδων»- Μονακό: Ελαμψαν Μπεατ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το σπανιόλικο outfit με το περίτεχνο και παραμυθένιο headpiece μάλλον υπερίσχυσαν σε εντυπώσεις

Αφθονο royal glam στον περίφημο «Χορό των Ρόδων» στο Μονακό, που καθιέρωσε η αξέχαστη Γκρέις Κέλι το 1954 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα υπέρ των δράσεων του φιλανθρωπικού της ιδρύματος.

Πρόκειται για ένα πολύ επίσημο event με καλεσμένους από όλο τον κόσμο, που διαθέτει πάντα άκρως φαντασμαγορικό διάκοσμο, με τις κυρίες να επιλέγουν ιδιαίτερα εντυπωσιακές τουαλέτες. Φέτος ο χορός είχε την αισθητική υπογραφή του «μάγου της κόκκινης σόλας» Christian Louboutin και θέμα το Bollywood. Η οικογένεια του πριγκιπάτου παρέλασε μέσα σε μαξιμαλιστικό σκηνικό γεμάτο χρώματα όπως το κόκκινο και το έντονο ροζ και καταχειροκρότησε ινδικά χορευτικά νούμερα αλλά και τον performer Mika. Η Salle des Etoiles ήταν γεμάτη με πελώριες τραπεζαρίες με τραπεζομάντηλα και λουλουδια σε διαφορετικούς τόνους.

O Aλβέρτος εμφανίστηκε χωρίς την πριγκίπισσα Σαρλίν προκαλώντας ακόμα μια φορά σχόλια, έστω κι αν έσπευσαν να διαβεβαιώσουν πως δεν παίρνουν διαζύγιο. Είχε στο πλευρό του την αδελφή του Καρολίνα με αστραφτερό Chanel φόρεμα σε ασημί, που περιστοιχιζόταν από τα παιδιά της.

Όπως πάντα, η στυλιστική σύγκριση ανάμεσα στις Σαρλότ Κασιράγκι και Μπεατρίς Μπορομέο ήταν στο επίκεντρο της βραδιάς. Η 36χρονη Σαρλότ εμφανίστηκε με ολοκέντητο, ασημόλευκο maxi dress με λεπτές τιράντες που κατέληγε σε φτερά ώς περήφανη ambassador του οίκου Chanel. H «υποψία» εγκυμοσύνης διακρινόταν σύμφωνα με τα διεθνή media.

Η 37χρονη Μπεατρίς, νύφη της Καρολίνα, διάλεξε ένα έξωμο φόρεμα σε χρυσό και μαύρο, από την Dior resort collection 2023 που είχε έμπνευση τη Σεβίλλη και το φλαμένκο. Το περίτεχνο headpiece στα μαλλιά της έκανε μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση. Σε δεύτερο πλάνο η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο, που επένδυσε στο metallic trend με λαμπερό φόρεμα, γεμάτο παγιέτες, Jenny Packham.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View