Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Sarong skirts: Τα παρεό ξανακερδίζουν το χαμένο έδαφος, number 1 holiday trend!

Sarong skirts: Τα παρεό ξανακερδίζουν το...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πρωταγωνιστούν στο beachwear φέτος σχηματίζοντας φούστες με δέσιμο και ντραπαρίσματα

Το styling της παραλίας διαθέτει και αυτό τις δικές του τάσεις.

Και ο κανόνας του «μόδα είναι και γυρίζει» επιβεβαιώνεται. Μετά τα καφτάνια, τα boho dresses, τα κιμονό, τα ριγωτά ανδρικά πουκάμισα, τα λινά σετ, τα παντός τύπου σορτσάκια και τα τρυπητά πλεκτά, στρέφεται σε κάτι που διαθέτουμε άπαντες, αλλά μέχρι πρόσφατα το χρησιμοποιούσαμε ως πρόχειρο κάλυμμα του μαγιό. Από πέρυσι, το παρεό, το μεγάλο κομμάτι ύφασμα που τυλίγαμε στο σώμα μας έχει αναβαθμιστεί στη διεθνή αγορά.

Δέστε το μπροστά ή στο πλάι

Δέστε το μπροστά ή στο πλάι

Διατίθεται καταρχήν στα ίδια prints με το μπικίνι ή το ολόσωμο ώστε να δημιουργεί co-ord σύνολο. Μπορείτε να το βρείτε και σε ραμμένη «κρουαζέ» μορφή αλλά και δεμένο μόνιμα μπροστά ως φούστα σε tropical style. Με άνθινα, ζακάρ, γραμμικά και old fashioned εμπριμέ, αλλά και ριγέ, tie dye ή μονοχρωμίες «παίζει» με το ύφος του swimwear συμπληρώνοντας αλλά και υπογραμμίζοντάς το. Πολλά επώνυμα labels λανσάρουν τις λεγόμενες sarong skirts σαν κανονικά ρούχα διακοπών στολίζοντάς τα με κρόσσια, πον- πον, «βελονάκι», χάντρες, βολάν. Πρόκειται για ιδέα βασισμένη σε εξωτικούς πολιτισμούς αλλά και στην αρχαιοελληνική ιστορία. 

Farm Rio

Farm Rio

Farm Rio

Farm Rio

Agua Bendita

Agua Bendita

Agua Bendita

Agua Bendita

Agua Bendita

Agua Bendita

Agua Bendita- SKIMS

Agua Bendita- SKIMS

Εμπνευσμένοι από αυτό, διάσημοι σχεδιαστές το βάζουν και στην αστική θερινή γκαρνταρόμπα μαζί με λευκά πουκάμισα, σακάκια και ιδιαίτερα τοπ. Κολακεύει πολύ το γυναικείο σώμα σαν σιλουέτα και εάν προσέξετε τους χρωματισμούς, αλλά και μπλέκοντας σοφά τα μοτίβα, θα «σκίσετε» ως beach queens. Mη διστάσετε να το φορέσετε και σε νυχτερινή έξοδο στα ελληνικά νησιά, είναι πιο trendy από ποτέ! Θα το βρείτε και σε τεράστια γκάμα στα τουριστικά μαγαζιά και είναι από τα πιο εύκολα ψώνια αφού πάει σε όλους!

Mango

Mango

Michael Kors

Michael Kors

Zara

Zara

Melissa Odabash

Melissa Odabash

Pucci

Pucci

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View