Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Γκρι σαν όστρακα που καθρεφτίζουν: Η Χέιλι Μπίμπερ λάνσαρε κιόλας το επόμενο nail trend

Γκρι σαν όστρακα που καθρεφτίζουν: Η Χέι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σκέφτεστε το μανικιούρ των νυχιών σας για να υποδεχθείτε τη νέα σαιζόν; Ιδού η πρώτη ηχηρή πρόταση

H βασίλισσα των beauty trends στην Αμερική, Χέιλι Μπίμπερ έδωσε το σύνθημα για μια καινούρια εικόνα στα νύχια μας, εν μέσω της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ντυμένη με ένα καρό ταγιέρ Saint Laurent με αιχμηρούς eighties ώμους και μαζεμένα μαλλιά, ήταν λες και ξεπήδησε από την πασαρέλα fall winter 2023-2024 του γαλλικού οίκου. Όμως τα νύχια της έκλεψαν τα βλέμματα με την ίδια να τα σχολιάζει στην ανάρτησή της στο Instagram.

 Kατευθείαν γνωστές στήλες ομορφιάς και περιοδικά μόδας αναφέρθηκαν στα oyster nails ή gray mirror glaze nails. Εντόπισαν δηλαδή την επιφάνεια που μοιάζει με όστρακο και καθρεφτίζει σε γκρι τόνο. Συστήνουν μάλιστα σε όσες επιχειρήσουν να πετύχουν το αποτέλεσμα, να βάλουν μια στρώση από ανοιχτόχρωμο γκρι βερνίκι και από πάνω μια chrome σκόνη συν extra λαμπερό top coat.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για μια παραλλαγή του chrome trend όπου διάφορα χρώματα είχαν αντανάκλαση.  Και επισημαίνουμε πως το γκρι αποτελεί μια άψογη, μεταβατική απόχρωση για το φθινόπωρο που αντικαθιστά τα ροζ, μπεζ, λευκά. Η Χέιλι είναι πάντως super επιδραστική σε τέτοια. Θεωρείται η μούσα των glazed donut nails που  καθόρισαν το παγκόσμιο σκηνικό και τους περασμένους μήνες λάνσαρε επισης τα «milky», τα natural νύχια συν το πιο εκκεντρικό κίτρινο λεμονί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View