Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Πιο …Carrie από ποτέ! Η Σάρα Τζέσικα βραβεύτηκε συνδυάζοντας έντονο μοβ και λεμονί

Πιο …Carrie από ποτέ! Η Σάρα Τζέσικα βρα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Διακρίθηκε για τα παπούτσια της με ένα look που τρέλανε κοινό και φωτογράφους στη Νέα Υόρκη

Στο επίκεντρο της προσοχής στην απονομή των Daily Front Row Fashion Media Awards, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη Νέα Υόρκη, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η 58χρονη ηθοποιός, παραγωγός και designer κατέκτησε το βραβείο Shoe Brand of the Year για τα παπούτσια που σχεδιάζει. Η εταιρεία SJP διαθέτει ένα style άρρηκτα συνδεδεμένο με το βεστιάριο της Carrie που τόσο αγαπήσαμε στη σειρά Sex & the City. Kαι όσα χρόνια κι αν περνούν, η star επιμένει σε αυτή την χαρακτηριστική εικόνα.

Δεν μπορούσε βέβαια στη βράβευσή της στο πλαίσιο της New York Fashion Week να δείχνει διαφορετικά. Ελαμψε με πολύ θηλυκό bustier midi dress του Oscar de la Renta από δαντέλα guipure, συνδυασμένο με γόβες σε φλούο λεμονί από τη δική της συλλογή. Στο χέρι η αγαπημένη της τσάντα Fendi mini baguette, στολισμένη με παγιέτες. To outfit προκάλεσε τα περισσότερα αυτόνομα δημοσιεύματα συγκριτικά με τις άλλες παρευρισκόμενες έστω κι αν ήταν εκεί οι ωραίες και sexy Εμιλι Ραταζκόβσκι, Πάμελα Αντερσον, Αλεσάντρα Νταντάριο.

Είναι από τις διασημότητες που τολμούν αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς και το κάνει καλά. Eπίσης αγαπάει σταθερά τα κοριτσίστικα φορέματα σε διαχρονικές γραμμές.  Πλέον τα μαλλιά της είναι πολύ μακριά με ξανθιές ανταύγειες μπλεγμένες με τα φυσικά της γκρίζα μαλλιά. Μην ξεχνάτε πως παίζει μια ώριμη Carrie στο And Just Like That.

Σας διαλέξαμε μοντέλα παπουτσιών SJP που διατίθενται τώρα, με αφορμή το μεγάλο trend με τα μπαλαρινάκια και τις μπαρέτες- κοστίζουν λίγο πάνω από 400 ευρώ πάντως.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View