Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

3D florals:Το φόρεμα της Carrie στο πόστερ του επόμενου κύκλου έγινε κιόλας αξιοθέατο

3D florals:Το φόρεμα της Carrie στο πόστ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η «ροζέτα» καταλαμβάνει όλο το πάνω μέρος του σώματος και βέβαια ταιριάζει πολύ με το κοριτσίστικο style της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Είναι οριστικό: Στις 22 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του «And Just Like That» που αποτελεί τη συνέχεια του θρυλικού «Sex & the City».

Το πόστερ της νέας σαιζόν καλεί το θεατή «να πάρεις μια καρέκλα, γιατί θα έχουμε γιορτή» με τους πρωταγωνιστές γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι. Η τρεις φιλενάδες Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον, Κρίστιν Ντέιβις πλαισιώνονται από παλιούς και καινούριους χαρακτήρες. Όπως δημοσιοποιήθηκε, θα ξαναεμφανιστεί η ηθοποιός Κάντις Μπέργκεν που την γνωρίσαμε παλιότερα ως editor της Vogue, ενώ θα εισβάλουν ως guests η ακτιβίστρια Γκλόρια Στέιναμ και ο βρετανός τραγουδιστής Σαμ Σμιθ. Ακόμα, επιστρέφουν ο σύζυγος της Μιράντα, Στιβ (Ντέιβιντ Ειγκενμπεργκ) και ο παλιός έρωτας της Κάρι, Εινταν (Τζον Κορμπέτ).

Όπως πάντα όμως, η στυλιστική διάσταση δεσπόζει στο σήριαλ. Αξεπέραστο style icon, η 58χρονη πλέον Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξεχωρίζει στην αφίσα με φόρεμα σε έντονο ροζ- φούξια ενώ εκτυφλωτικές μονοχρωμίες σε super trendy «bright colors» φορούν και οι τηλεοπτικές «κολλητές» της. Αυτό όμως που εντυπωσιάζει στην Σάρα Τζέσικα είναι το ότι το επάνω μέρος του φορέματος είναι ένα πελώριο λουλούδι. Τα πέταλά του καλύπτουν ολόκληρο το μπούστο του ρούχου αντιπροσωπεύοντας μοναδικά το DNA περί μόδας της ηρωίδας: «προχωρημένο» αλλά και ρομαντικά κοριτσίστικο ταυτόχρονα.

Τα τρισδιάστατα λουλούδια που αποκαλούνται στα περιοδικά μόδας «3D flowers» είναι εξαιρετικά επίκαιρα, αφού σκαρφαλώνουν πια πολύ συχνά πάνω σε ρούχα -ως couture στοιχεία που προσγειώθηκαν στο street style -ενώ τα συναντάμε και στα φετινά μαγιό. Για το φόρεμα της Carrie συνεργάστηκε πάντως ο δημοφιλής αμερικανός σχεδιαστής Christian Siriano. Τολμήστε κι εσείς ογκώδεις «ροζέτες» πάνω σας ή μπουτονιέρες περισσότερες από ποτέ.

 Ειδήσεις Τώρα

Σάλος για το καυτό ντεκολτέ της Μέγκαν Φοξ, τα ξαναβρήκαν με τον πρώην

Αυλαία στο Ηρώδειο με «Μαντάμα Μπαττερφλάι» και την Ασιάτισσα σοπράνο Αννα Σον

Ρομαντική, άνθινη οπτασία η Δούκισσα Νομικού στο κόκκινο χαλί των Καννών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View