Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Σάλος για το καυτό ντεκολτέ της Μέγκαν Φοξ, τα ξαναβρήκαν με τον πρώην

Σάλος για το καυτό ντεκολτέ της Μέγκαν Φ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γιόρτασε το τελευταίο της εξώφυλλο ως ζωντανή ερωτική φαντασίωση ξεσηκώνοντας τα αμερικάνικα και διεθνή ΜΜΕ

«Παραμιλούν» τα media με την τελευταία εμφάνιση της αμερικανίδας sex symbol Μέγκαν Φοξ που μάλιστα επανασυνδέθηκε με τον «άτακτο» performer Machine Gun Kelly.

H 38χρονη star πρωτοστάτησε σε γιορτινό event για το πολυσυζητημένο εξώφυλλό της στο Sports Illustrated και το ακαταμάχητα γαργαλιστικό και πληθωρικό ντεκολτέ της άφησε άφωνους άπαντες. H Mέγκαν φορούσε ένα μαύρο, μάξι φόρεμα LaQuan Smith που σκέπαζε ελάχιστα το στήθος της ενώ είχε διαφάνεια στην περιοχή της κοιλιάς και των μπράτσων. Η γραμμή του τόνιζε το άψογο σώμα της, το οποίο κατά την ηθοποιό είναι φυσικό και ουδέποτε θέλησε να κάνει πλαστική επέμβαση για να το διατηρήσει.

Η εικόνα της προκάλεσε αυτόματα διαδοχικά δημοσιεύματα, με το «υπερήφανο» μπούστο της βέβαια σε πρώτο πλάνο. Γενικότερα άλλωστε εμφανίζεται με αποκαλυπτικά looks – συνήθως αδιαφορεί για την κομψότητα επιλέγοντας τολμηρά και συχνά κιτς ρούχα. Στο συγκεκριμένο event τα μαλλιά της δεν ήταν μαύρα αλλά χάλκινα ενώ τα νύχια της γαμψά και μακριά, σε έντονο ροζ, με μεταλλικά σχέδια.

Eννοείται πως τα άλλα cover girls που επιλέχθηκαν για τη διαφορετικότητά τους, η 81χρονη Μάρθα Στιούαρτ και η τρανς τραγουδίστρια Κιμ Πέτρας έμειναν στη σκιά της Μέγκαν Φοξ. Ηταν η απόλυτη ανδρική φαντασίωση όπως θα δείτε, έστω κι αν στο Sports Illustrated ομολόγησε μόνιμες ανασφάλειες και χαμηλή αυτοπεποίθηση για το κορμί της. Τα χτενίσματα και το μακιγιάζ της πάντως φροντίζει ένας Ελληνας expert ο Δημήτρης Γιαννέτος, που δεν τον αποχωρίζεται!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View