Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Φτερά και πούπουλα στην Κρουαζέτ, Βαϊόλα Ντέιβις και Σάρα Σαμπάιο απογείωσαν το δημοφιλές trend

Φτερά και πούπουλα στην Κρουαζέτ, Βαϊόλα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mε φωτεινά couture looks σε λευκό και πορτοκαλί, η αμερικανίδα ηθοποιός και η πορτογαλίδα super model έκαναν αίσθηση

Τις τελευταίες σαιζόν τα φτερά με την μοναδική τους κίνηση και την glam τους διάσταση έχουν «εγκατασταθεί» στο προσκήνιο της μόδας.

Φορέθηκαν πάρα πολύ τα φετινά Χριστούγεννα, ενώ γαρνίρουν συστηματικά τα τελευταία χρόνια τοπ, φοτέματα, παντελόνια και κοστούμια χαρίζοντάς τους θεαματικό εκτόπισμα. Τα συναντάμε σε πανάκριβες μπουτίκ ανά τον κόσμο, αλλά και σε προσιτά πολυκαταστήματα.  Στην avant-première του δραματικού, γιαπωνέζικου φιλμ «Monster» στις Κάννες έκαναν τα φλας να αστράψουν καταιγιστικά. Τα υιοθέτησαν η βραβευμένη με Οσκαρ αμερικανίδα ηθοποιός  Βαϊόλα Ντέιβις και η πορτογαλίδα καλλονή Σάρα Σαμπάιο, στους φωτεινούς τόνους λευκού και πορτοκαλί - ήδη συγκαταλέγονται στις πλέον αξιομνημόνευτες παρουσίες της φετινής διοργάνωσης.

Η 57χρονη star που έφθασε συνοδευμένη από το σύζυγό της, επέλεξε μια μακριά, λευκή τουαλέτα Valentino με μονόπαντο ντεκολτέ σε απέριττο ύφος, η οποία όμως έγινε απιστευτα «τεατράλε» με ογκώδες πανοφώρι- κάπα γεμάτο φτερά. Ο Pierpaolo Piccioli creative director του ιταλικού οίκου έχει πείσει πολλές διασημότητες να φορέσουν εντυπωσιακό outwear σε επίσημα events και το έχει κάνει σήμα κατατεθέν του. Το «άφρο» χτένισμα της Ντέιβις χάρισε αυτή τη φορά μια disco νότα στο φτερωτό trend.

Ταυτόχρονα στα φτερά επενδυσε και η 31χρονη super model  και bikini diva Σάρα Σαμπάιο. Ανέδειξε μια δημιουργία Zuhair Murad γεμάτη πτυχές και ανοίγματα cut off στο μπούστο, η οποία ήταν στολισμένη στο στρίφωμα και στην μεγάλη «ουρά» φούστας και εσάρπας με φτερά στον ίδιο πορτοκαλί τόνο. Αλλωστε παραμένουν μεγάλη τάση και τα bright colors. Εννοείται μιλάμε για ένα outfit υψηλής ραπτικής για ειδικές περιστάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View