Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τζένιφερ Λόπεζ: Valentino diva στη Νέα Υόρκη με διαφορετικά λεοπάρ, κρύσταλλα και φτερά!

Τζένιφερ Λόπεζ: Valentino diva στη Νέα Υ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η glam ιταλική φινέτσα άρεσε ανέκαθεν στην αγέραστη, λατίνα super star

Αν και δεν μας εντυπωσίασε τόσο με τα Raph Lauren looks της στην διάρκεια και μετά το Met Gala, η 53χρονη λατίνα ντίβα Τζένιφερ Λόπεζ φροντίζει να εκπλήσσει με την γκαρνταρόμπα της promo tour για την τελευταία της ταινία The Mother, που μόλις ξεκίνησε στο Netflix.

Παραμένοντας στη Νέα Υόρκη για συνεντεύξεις, αλλάζει το ένα συνολάκι μετά το άλλο ενημερώνοντας το Instagram. To οutfit που αναμφίβολα ξεχώρισε ήδη, έφερε την υπογραφή του ιταλικού οίκου Valentino. Συγκεκριμένα, το συνέθετε ένα θεαματικό μίνι φόρεμα με λεοπάρ μοτίβο στολισμένο με κεντήματα και μπορντό φτερά, το οποίο συνδυαζόταν σε πληθωρικό πνεύμα από κολάν σε παραπλήσιο λεοπάρ με λαμπερά κρύσταλλα. Οι ψηλοτάκουνες γόβες και το τσαντάκι από το ίδιο luxury label είχαν επίσης τα δικά τους leopard prints. Η διάσημη performer ήταν μακιγιαρισμένη στους statement nude τόνους που αγαπάει, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα κατά ένα μέρος πίσω, σε κοριτσίστικο ύφος.

Mετά τα στιγμιότυπα, διχάστηκαν οι γνώμες για το εάν αυτή η επιλογή ταιριάζει στη σιλουέτα της, αλλά εκείνη προχωράει ακάθεκτη. 

Το μπλέξιμο διαφορετικών εμπριμέ αποτελεί μια σταθερή τακτική στον κόσμο της μόδας αλλά απαιτεί μεγάλη προσοχή ώστε να μην αποδειχθεί κιτς. Tα φτερά είναι απίστευτα hot, έχουν πλημμυρίσει τη διεθνή αγορά ως κορυφαίο και πολύ εμπορικό trend. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View