Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζόνι Ντεπ: Έβαλε τα κλάματα -Τον χειροκροτούσαν επί 7 λεπτά στις Κάννες

Τζόνι Ντεπ: Έβαλε τα κλάματα -Τον χειροκ...

Ο διάσημος ηθοποιός ήταν φανερά συγκινημένος στην πρεμιέρα της ταινίας του που άνοιξε το Φεστιβάλ

Το 67ο Φεστιβάλ των Καννών είχε την πρεμιέρα του χθες, στις 16 Μαΐου, όπου προβλήθηκε η πρώτη ταινία για φέτος, το «Jeanne du Barry», με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ.

Μετά από 5 χρόνια απουσίας και μία μεγάλη δικαστική περιπέτεια με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, ο Χολιγουντιανός σταρ έκανε την εμφάνισή του στο Palais des Festival, συνοδευόμενος από τους συντελεστές της ταινίας «Jeanne du Barry», που σήκωσε αυλαία για το μεγάλο κινηματογραφικό event.

Η υποδοχή του Ντεπ στο κόκκινο χαλί έγινε viral και βίντεο με την αποθέωσή του από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο τέλος της προβολής της ταινίας, ο διάσημος ηθοποιός δάκρυσε κατά τη διάρκεια του επτάλεπτου standing ovation. Ο Ντεπ ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς χειροκροτούσε και αγκάλιαζε τους συνεργάτες του από την ταινία.

Η γαλλόφωνη ταινία γυρίστηκε το 2022 περίπου την ίδια περίοδο με τη δίκη του με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Τιερί Φρεμό, είχε δεχθεί αντιδράσεις για την απόφαση να ανοίξει το φεστιβάλ με την ταινία του Ντεπ λόγω των ισχυρισμών που διατυπώθηκαν εναντίον του από την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ στην πολύκροτη δίκη τους για συκοφαντική δυσφήμιση πέρυσι.

Το «Jeanne Du Barry» αφηγείται την ιστορία της ερωμένης του βασιλιά Λουδοβίκου XV, Jeanne Vaubernier.

Η σκηνοθέτρια Μαϊγουέν Λε Μπεσκό - η οποία επίσης πρωταγωνιστεί στην ταινία - έχει επίσης εμπλακεί σε σκάνδαλο αφού πρόσφατα παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε σε δημοσιογράφο.

Ο Ντεπ δεν έχει συμμετάσχει σε μεγάλη αμερικανική ταινία μετά την αγωγή που κατέθεσε το 2018 εναντίον της εφημερίδας «The Sun», την οποία έχασε αφού βρετανικό δικαστήριο έκρινε ότι η περιγραφή του από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό ως «σύζυγος που χτυπάει τις γυναίκες» ήταν «ουσιαστικά αληθινή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight