Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η Carrie αγανακτεί με το μισογυνισμό της ηλικίας και μας θαμπώνει με Dolce e Gabbana

Η Carrie αγανακτεί με το μισογυνισμό της...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Ξέρω πως δείχνω, δεν μπορώ να σταματήσω να μεγαλώνω» είναι η απάντηση στα social media μέσω της Vogue

Πάντα με αφοπλιστικές stylish επιδόσεις, η 56χρονη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κάνει ένα θεσπέσιο εξώφυλλο στην αμερικάνικη Vogue με μια τούλινη alta moda τουαλέτα των Dolce e Gabbana – από αυτές που μας παρασύρουν να ονειρευόμαστε- ενώ δεν «μασάει» τα λόγια της για την αντιμετώπιση της εικόνας των ηλικιωμένων γυναικών. Ποζάρει προφίλ μέσα στα αιθέρια ροζ τούλια και τα απλικαρισμένα λουλούδια, επιλέγοντας για τα μαλλιά της έναν αυστηρό κότσο όπου «μπλέκουν» το ξανθό και το γκρίζο χρώμα της ωριμότητας. Και όχι τυχαία.

Είναι πάλι εδώ όχι μόνο για να μιλήσει για το νέο πολύκροτο κύκλο του «Sex and the City» με τον τίτλο «And Just Like That…» και για την Carrie που πενηντάρισε, αλλά και για τις επιθέσεις που οργιάζουν στα social media επειδή δεν δείχνει όπως παλιά, τότε που πρωτουποδύθηκε την πολυαγαπημένη νεουορκέζα το 1998.  

Φόρεμα Dolce e Gabbana, βραχιόλια Dior

Φόρεμα Dolce e Gabbana, βραχιόλια Dior

«Υπάρχει τόση μισογυνιστική φλυαρία. Τα γκρίζα μαλλιά είναι γκρίζα μαλλιά. Συμβαίνει. Δεν ξέρω πια τι να απαντήσω ειδικά στα social media. O καθένας έχει κάτι να πει. Εχει πολλές ρυτίδες, δεν έχει τόσες ρυτίδες. Αισθάνεσαι ότι οι άνθρωποι δεν είναι εντάξει με αυτό που είναι., είτε επιλέγουν να μεγαλώσουν φυσικά είτε προχωρώντας σε κάτι για να νιώσουν καλύτερα. Ξέρω το πώς δείχνω. Δεν έχω επιλογή. Τι θα πρέπει να κάνω; Να σταματήσω να μεγαλώνω; Να εξαφανιστώ;» Αναφέρεται μάλιστα σε έναν φίλο που κάθεται δίπλα της ο οποίος είναι γκριζομάλλης αλλά κανείς δεν ασχολείται με αυτό επειδή είναι άντρας. Μιλάει ακόμα για τον πρόωρο χαμό του ηθοποιού Γουίλι Γκάρσον ο οποίος έπαιζε στο σήριαλ τον gay κολλητό της Στάνφορντ «Σκέφτομαι το Γουίλι και θυμάμαι το πόσο γελάσαμε μαζί. Υπάρχουν τόσα καλά στον κόσμο, που νιώθω τυχερή που ήμασταν μαζί σε κάτι που τόσο αγαπήσαμε» τονίζει.

 Δεν πιστεύει όμως πως το Sex & the City έχει γεράσει. Στα πρόσφατα γυρίσματα, όπως διηγείται, τους περίμεναν πάντα να τους χαιρετήσουν κοπέλες 25- 30 ετών ενώ στο δρόμο συναντούσε έφηβα 14χρονα κοριτσάκια σε βόλτα με τα σκυλιά τους που της φωνάζουν το πόσο περιμένουν τη νέα πρεμιέρα «Και σήμερα οι νεώτερες γυναίκες θα δεθούν με την ιστορία. Το να βρεις φιλίες που αξίζουν, δουλειά που σε εκφράζει και την αγάπη που όσο κι αν σε παιδέψει και σε κατεβάσει στο πεζοδρόμιο» τις αφορούν, λέει. «Δεν προσπαθήσαμε να δείξουμε νεώτερες» υπογραμμίζει συναινώντας σε όλη την επαναστατική φιλοσοφία της παραγωγής να έχει στο επίκεντρο μεσήλικες γυναίκες με ενδιαφέρουσες ζωές. Και ενώ μιλάει για  όλα αυτά ποζάρει παιχνιδιάρικα στο φακό τινάζοντας τις γνώριμες, ατίθασες μπούκλες της απολαμβάνοντας πάντα να φοράει couture. «Τhis is heaven» αναφωνεί…

 

Kαπέλο με φτερά Valentino Couture

Kαπέλο με φτερά Valentino Couture

Φόρεμα Alexander Mc Queen, τοπ και φούστ...

Φόρεμα Alexander Mc Queen, τοπ και φούστα Christopher John Rogers

Φόρεμα με φτερά Fendi

Φόρεμα με φτερά Fendi

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ζει με το σύζυγό της ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ και τις 12χρονες δίδυμες κόρες τους στο West Village της Νέας Υόρκης, αφού ο γιος τους έχει φύγει για το κολέγιο. Νέες παραγωγές στο χώρο του θεάματος και το label με τα παπούτσια της διατηρούν έντονο το δημιουργικό της πάθος. Το ότι η Airbnb ζωντάνεψε το διαμέρισμα της Carrie τη γέμισε χαρά. Όπως αποκαλύπτει είχε προνοήσει να κρατήσει αποθηκευμένα όλα τα αντικείμενα (ρούχα, έπιπλα κ.α) που σχετίζονταν με την σειρά. 

 (Συνέντευξη Naomi Fry, φωτογράφιση Dan Jackson, fashion editor Tabitha Simons)

Φόρεμα Dior, παλτό Chanel

Φόρεμα Dior, παλτό Chanel

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View