Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Με εκρηκτικό πανοφώρι φώτισε την καραντίνα, ατού της οι νέες ετικέτες

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Με εκρηκτικό πανοφώ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αξεπέραστο street style icon, η 55χρονη star κάνει διαρκώς εκπλήξεις πηγαίνοντας στο κατάστημά της στη Νέα Υόρκη

Δεν ακολουθεί απλά τα trends μέσα από την κατάδική της στυλιστική προσωπικότητα, αλλά μας μαθαίνει και νέα brands από το οικουμενικό σκηνικό της μόδας. Ακόμα μια φορά οι φωτογραφίες της 55χρονης Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ταξίδεψαν ταχύτατα μέσω των media στο διαδίκτυο καθώς το ντύσιμό της επιφυλάσσει διαρκώς κάτι καινούριο. Αυτή τη φορά έκανε μια casual, νεανική εμφάνιση με εκρηκτική παλέτα, πηγαίνοντας στο διάσημο κατάστημα παπουτσιών της στο Seaport District της Νέας Υόρκης. Επέλεξε συγκεκριμένα ένα πραγματικά εντυπωσιακό, εμπριμέ puffer jacket της βραζιλιάνικης εταιρείας Farm Rio. Τα prints στο πανοφώρι συνδύαζαν λεοπάρ, δέντρα και μαιμούδες ώστε ασυζητητί να πρωταγωνιστεί στο look.

Μια φούξια μάσκα προστασίας MasQd, σατινέ γοβάκια στον ίδιο τόνο από το δικό της label SJP και χαλαρό τζιν της οικολογικής εταιρείας Etico Denim  ταίριαξαν ανάλαφρα με το ιδιαίτερο πανοφώρι. Μαζεμένα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και ένα μαθητικό backpack σακίδιο ολοκλήρωσαν το outfit. Mε αυτό τον τρόπο η Σάρα μας υπέδειξε να μην δείχνουμε μονίμως σκούρες και μουντές τις κρύες μέρες αλλά και να μην διώχνουμε το χρώμα από τη ζωή μας ειδικά τώρα με το lockdown. Mάλιστα,  όταν το τζάκετ μας είναι διπλής όψεως να μην το ξεχνάμε και να αξοποιούμε τη διπλή του εικόνα.

 

 

Hθοποιός, παραγωγός, σχεδιάστρια και ανεπανάληπτο style icon λόγω του σήριαλ Sex & the City, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εμφανίζεται τελευταία ως ενθουσιώδης πωλήτρια στο flagship κατάστημα παπουτσιών του δικού της ομώνυμου brand στη Νέα Υόρκη, με αφοπλιστικό φέρσιμο  κοριτσιού της διπλανής πόρτας. Φανατική νεουορκέζα,  είναι μητέρα τριών παιδιών και δεν παραλείπει ποτέ να δικαιώνει την ενδυματολογική φήμη της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View