Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Στη χιονοθύελλα της Νέας Υόρκης με «άπιαστη» Moncler ballgown…

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Στη χιονοθύελλα της...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το πελώριο puffer look που κάνει πάταγο στο δεύτερο κύκλο του «And Just like That»

«Παραμιλάνε» τα διεθνή fashion media από μια εμφάνιση στο έκτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς «And Just Like That» με πρωταγωνίστρια και παραγωγό τη μοναδικά επιδραστική Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η πασίγνωστη ηθοποιός, shoe designer και style icon, στα 58 της χρόνια έχει επανέλθει στην tv, με γκαρνταρόμπα που «δεν παίζεται». Όπως έχει γνωστοποιηθεί, η τηλεοπτική Carrie και οι φίλες της παραμένουν στη λατρεμένη τους Νέα Υόρκη σε ώριμη ηλικία διεκδικώντας την επιτυχία και την ευτυχία. Η Carrie, ως πενηντάρα χήρα πλέον, στο νέο κύκλο επανασυνδέεται μάλιστα με παλιό της έρωτα από το αξεπέραστο «Sex & the City». Μια μέρα φοβερού παγετού και χιονοθύελλας όπου όλα γύρω είναι κατάλευκα εμφανίζεται με ένα statement look που θεωρείται ήδη η πιο αξιομνημόνευτη fashion στιγμή: Περπατάει με ένα από τα πλέον ογκώδη και θεαματικά outfit της Moncler. Eνα σύνολο που παραπέμπει σε ballgown (τουαλέτα) έστω κι αν είναι από φουσκωτό, συνθετικό υλικό των διάσημων μπουφάν.

Πρόκειται για δημιουργία του 2019 χάρη σε έκτακτη συνεργασία του label με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Valentino, Pierpaolo Piccioli. Σε γκρι- σιέλ με ριγωτές λεπτομέρειες αποτελεί ένα ρούχο πραγματικά ξεχωριστό. Πολλά ξένα δημοσιεύματα έχουν επικεντρωθεί στο coat dress και στην puffer ballgown της Σάρα Τζέσικα. Το ενδυματολόγικό team του σήριαλ χρειάστηκε μάλιστα να προσαρμόσει ειδικά το ρούχο πάνω της, καθώς είναι πολύ μικροσκοπική, ενώ στην παρουσίαση της εταιρείας το φορούσε μοντέλο με πάνω από 1.80 ύψος. Όπως πάντα η Σάρα Τζέσικα υποστήριξε την καινοτομία κόντρα στο ψύχος καθώς έχει το ταλέντο να δείχνει effortless chic με ό,τι κι αν φορέσει. Τα μαλλιά της είναι πιο μακριά από ποτέ και ένα νεανικό σκουφάκι συμπληρώνει το styling.

*Θυμίζουμε πως παντρεύτηκε το 1997 στο Μανχάταν το συνάδελφό της ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ και έχουν τρία παιδιά ενώ πρόσφατα έπαιξαν μαζί στο θέατρο. Παλιότεροι έρωτές της ήταν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και ο Τζον Τζον Κένεντι. Eχει κατακτήσει 4 Χρυσές Σφαίρες, 2 Εμμυ και πολλές άλλες υποψηφιότητες  βραβείων λόγω Sex & the City. 

Ειδήσεις Τώρα

Πάτρα: Το απόγευμα το ύστατο χαίρε στον άγγελο που χάρισε ζωή- ΒΙΝΤΕΟ

Πανσέληνος: Την Τρίτη το μεγαλύτερο φεγγάρι της χρονιάς - Οι εκδηλώσεις στην Δυτική Ελλάδα

Η Helen Mirren είναι αγνώριστη ως Ισραηλινή πρωθυπουργός στο trailer της ταινίας “Golda”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View