Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Pandora girl η Πάμελα Αντερσον: «Αγόρασα κοσμήματα για μένα και δεν υπάρχουν δεσμεύσεις»

Pandora girl η Πάμελα Αντερσον: «Αγόρασα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To αλλοτινό είδωλο του Baywatch κηρύσσει ανεξαρτησία και φυσική ομορφιά, στο πλευρό της οι γιοι της

«Αλλαγμένη» η σεξοβόμβα των nineties Πάμελα Αντερσον.

Μετά το θεατρικό της ντεμπούτο στο Broadway, την απήχηση του βιογραφικού της ντοκιμαντέρ στο Netflix και τις συνεργασίες της με οίκους όπως ο Jacquemus έγινε ξανά περιζήτητη. Δεν προλαβαίνει τις συνεντεύξεις και τα εξώφυλλα! Kαι εμφανίζεται κυρίως άβαφη, με ρούχα χαλαρά και σύγχρονα. Μόλις μάλιστα, επισημοποιήθηκε και ο ρόλος της ως ambassador σε νέα καμπάνια των κοσμημάτων Pandora οπότε βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για φυσική ομορφιά και ανεξαρτησία. Η 56χρονη Πάμελα πρωτοστάτησε Τετάρτη βράδυ σε ειδικό event της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, για τις συλλογές με διαμάντια εργαστηριακής καλλιέργειας. Στο πλευρό της ήταν ανερχόμενα ονόματα του θεάματος όπως οι Χειλι Μπέιλι, Ασλει Πάρκ, Τζούλια Φοξ, Μπάρμπι Φερέιρα αλλά και ο θρύλος της μόδας Grace Coddington.

Η ηθοποιός που εξελίχθηκε σε σύμβολο της pop culture μέσω της σειράς Baywatch, κατέφθασε με τους γιους της Μπράντον και Ντίλαν Λι. «Πάνε τα nineties, έχουμε 2023, νιώθω πως τα πράγματα έχουν αλλάξει και μου αρέσει να ανοίγω νέα κεφάλαια στη ζωή μου» ξεκαθάρισε στους δημοσιογράφους. Χαρακτήρισε πράξη ελευθερίας και ενδυνάμωσης το να αγοράζει κοσμήματα για τον εαυτό της. Θυμίζουμε πως το brand Pandora είναι δανέζικης προέλευσης με παγκόσμια παρουσία. H καινούρια διαφημιστική εκστρατεία λανσάρει το everyday glamour. 

«Νομίζω ότι τα διαμάντια είναι πραγματικά υπέροχα δώρα, αλλά αν μπορείτε να τα χαρίσετε στον εαυτό σας; Αυτό είναι ενδυναμωτικό. Μόλις αγόρασα μερικά κοσμήματα για τον εαυτό μου. Και αισθάνομαι καλά. Και δεν υπάρχουν δεσμεύσεις!» είπε γελώντας στο People. H star εμφανώς θέλει να υπογραμμίσει ότι δεν είναι αυτή που είναι επειδή παλιότερα δημοσιεύονταν διαρκώς οι ερωτικές περιπέτειές της με άνδρες.

«Είμαι τόσο ρομαντική. Συνδέω αναμνήσεις με κάθε πράγμα που έχω. Απλώς τώρα νιώθω ελεύθερη» υπογράμμισε ξεχωρίζοντας τα κοσμήματα από τα αρνητικά κλισέ που τα συνοδεύουν.

 Ειδήσεις Τώρα

Παπούτσια ή τανκς; Η Ντούα Λίπα με τις iconic «Kiki Platforms» του Marc Jacobs

Chanel: Η παλέτα σκιών για το φθινόπωρο που υμνεί την κουλτούρα του Βυζαντίου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τη Σαρλίζ Θερόν στη Νέα Υόρκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View