Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Da Ivo: Χωρίς πολλά λόγια, το αγαπημένο εστιατόριο του Τζορτζ Κλούνεϊ στη Βενετία

Da Ivo: Χωρίς πολλά λόγια, το αγαπημένο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ξαναπήγαν με την Αμαλ πριν λίγες μέρες με αφορμή την κινηματογραφική Μόστρα

Δεν είναι εστιατόριο το Da Ivo Venezia, αλλά αξιοθέατο και «ναός» της παραδοσιακής, ιταλικής κουζίνας λίγα μέτρα από την πλατεία San Marco.

Aνήκει βέβαια στην ελίτ της βενετσιάνικης γαστριμαργικής σκηνής. Εμβληματικό σημείο αναφοράς και ιστορικό στέκι, προσελκύει celebrities από κάθε γωνιά της γης. Ανοιξε το 1796 από τον Φλωρεντίνο Ivo Natali και έκτοτε έχουν αλλάξει οι ιδιοκτήτες, διατηρώντας όμως πάντα τον χαρακτήρα του. Το περιβάλλον τελείως φολκλόρ (με την καλή έννοια) και η είσοδος στα σκαλοπάτια πάνω από το κανάλι πολυφωτογραφημένη. 

Η διασημότητα που έχει συνδεθεί με το Da Ivo περισσότερο; Μα ο φανατικός ιταλολάτρης Τζορτζ Κλούνεϊ. Οποτε βρεθεί στην πόλη των δόγηδων αποκλείεται να μην δειπνήσει εκεί. Πηγαίνει εδώ και χρόνια (και προ Αμάλ) ενώ πριν λίγες μέρες ήταν πάλι εκεί με λόγω της Μόστρα.

Στις φωτογραφίες στους τοίχους προβάλλονται πάντως και άλλοι πασίγνωστοι επισκέπτες καλοφαγάδες όπως Μάικλ Τζόρνταν, Στινγκ, Ελτον Τζον, Mπόνο, Τζουντ Λο, Χίλαρι Κλίντον, Εντ Σίραν, Ματ Ντέιμον, Ράμι Μάλεκ και όλη η ιταλική tv. Eδώ «χαζεύεις» με τα γκουρμέ πιάτα θαλασσινών, τα ταλιολίνι με truffle μανιτάρια, τις ταλιατέλες με σαφράν και σάλτσα αρνιού, το οσομπούκο με gremolata… Λειτουργεί μόνο 7- 9 το βράδυ με κρατήσεις… άσε που μπορεί να πετύχεις και γοητευτικό γονδολιέρη στο πήγαινε- ελα.

Τζορτζ Κλούνει

Τζορτζ Κλούνει

Tζέικ Γκίλενχαλ, Ράμι Μάλεκ

Tζέικ Γκίλενχαλ, Ράμι Μάλεκ

Μούτσα Πράντα, Αλεχάντρο Ιναρίτου

Μούτσα Πράντα, Αλεχάντρο Ιναρίτου

Ματ Ντέιμον

Ματ Ντέιμον

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View