Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Γκριζομάλλης, 57χρονος, αλλά πάντα «McDreamy»: Τρέλανε τις Ιταλίδες ο Πάτρικ Ντέμπσι στη Μόστρα

Γκριζομάλλης, 57χρονος, αλλά πάντα «McDr...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο αμερικανός star παίζει στο φιλμ «Ferrari» και μάλλον επισκίασε τον πρωταγωνιστή Ανταμ Ντράιβερ, εκεί Καγιά- Σωτηροπούλου

Δικαίωσε εκείνες που τον ερωτεύτηκαν στο ρόλο του γόη γιατρού της δημοφιλούς σειράς Grey’s Anatomy, ο Πάτρικ Ντέμπσι στη Βενετία: Στα 57 του χρόνια, γκριζομάλλης, με άφθονες ρυτίδες, μετρίου αναστήματος αλλά απίστευτα γοητευτικός με το επίσημο κοστούμι Brunello Cuccinelli «έκαψε καρδιές» στο κόκκινο χαλί.

Ο αμερικανός ηθοποιός που είναι πατέρας τριών παιδιών, συνοδευόταν από τη δεύτερη σύζυγό του Τζίλιαν και πόζαρε πλάι στο σκηνοθέτη και τον πρωταγωνιστή της βιογραφικής ταινίας «Ferrari», Μάικλ Μαν και Ανταμ Ντράιβερ. Δεν είναι ευρύτερα γνωστό ότι πέρα από χολιγουντιανός star είναι και επαγγελματίας ραλίστας. Ετσι, ο ρόλος του θρυλικού οδηγού Pietro Taruffi, για τον οποίο έβαψε πλατινέ τα μαλλιά του, του ταίριαξε «γάντι».

Πέρα από την επιτυχία του στην τηλεόραση έχει παίξει κυρίως σε ρομαντικές κομεντί τύπου «Θα κλέψω τη νύφη», «Η Μαγεμένη»,  «Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς» λόγω του ωραίου παρουσιαστικού του. Αυτή τη φορά ξεφεύγει από την πεπατημένη έχοντας ενθουσιαστεί. Στο red carpet της Μόστρα έτυχε υποδοχής καρδιοκατακτητή. Οι Ιταλίδες ούρλιαζαν, ήθελαν να τον αγγίξουν, να του μιλήσουν… Και εκείνος συνεχώς έλεγε «σας ευχαριστώ».  Αν και ο Ανταμ Ντράιβερ είναι πανύψηλος και το τελευταίο διάστημα συγκαταλέγεται στην a- list του σινεμά δεν κατόρθωσε να τον συναγωνιστεί…

Ο ίδιος ανέβασε στο Instagram εικόνες και από πρωινές του βόλτες και τη συνέντευξη Τύπου στη Βενετία, εντυπωσιάζοντας.

Στο red carpet της Μόστρα για τη Ferrari premiere περπάτησαν ακόμα οι ηθοποιοί Κατερίνα Μουρίνο, Ολγα Κιριλένκο, το μοντέλο Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ (κόρη του Μικ Τζάγκερ)  και η δική μας καλλονή Τόνια Σωτηροπούλου. Εκεί και η Βίκυ Καγιά λόγω χορηγιών Campari- Armani Beauty.

 

Η Τόνια Σωτηροπούλου με Mi-Ro

Η Τόνια Σωτηροπούλου με Mi-Ro

Η Βίκυ Καγιά με Armani

Η Βίκυ Καγιά με Armani

Kατερίνα Μουρίνο με Versace

Kατερίνα Μουρίνο με Versace

Τζόρτζια Μει Τζάγκερ με Pinko

Τζόρτζια Μει Τζάγκερ με Pinko

Ολγα Κιριλένκο με Chanel

Ολγα Κιριλένκο με Chanel

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View