Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάει στο Φεστιβάλ της Βενετίας η ταινία "Ferrari" με τον αγνώριστο Άνταμ Ντράιβερ

Πάει στο Φεστιβάλ της Βενετίας η ταινία ...

Μετά θα παιχθεί στο Φεστιβάλ της Ν. Υόρκης - Στις Ελληνικές αίθουσες θα βγει στις 28 Δεκεμβρίου 2023

Nέο φωτογραφικό υλικό από το πολυαναμενόμενο Φεστιβαλικό φιλμ «Ferrari» σε σκηνοθεσία του Μάικλ Μαν με τον 39χρονο Άνταμ Ντράιβερ και την Πενέλοπε Κρουζ, δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της συμμετοχής της ταινίας στο διαγωνιστικό τμήμα του ερχόμενου Διεθνούς Φεστιβάλ της Βενετίας.

Επίσης όπως αναφέρεται, η επόμενη φεστιβαλική στάση του φιλμ «Ferrari» μετά την Βενετία, αναμένεται να είναι το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, όπου & θα προβληθεί στην Τελετή Λήξης στις 13 Οκτωβρίου στο Alice Tully Hall.

Η βιογραφική ταινία κόστους 90 εκατ. δολαρίων για τον θρύλο Enzo Ferrari (1898-1988), οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων και entrepreneur, προγραμματίζεται να βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2023.

Στην Ελλάδα (και στην Πάτρα) περιμένουμε το φιλμ στις 28 Δεκεμβρίου σε διανομή από την The Film Group.

Λίγα λόγια για την ταινία

Το καλοκαίρι του 1967, ο πρώην οδηγός αγώνων αυτοκινήτων, Έντσο Φεράρι (τον υποδύεται ο αγνώριστος εδώ Adam Driver) βρίσκεται σε κρίση. Με την εταιρεία του στα πρόθυρα της πτώχευσης και τον γάμο του να βιώνει την τραυματική απώλεια του ενός γιου, ο Φεράρι εναποθέτει την ελπίδα για την σωτηρία τους σε έναν αγώνα δρόμου 1000 μιλίων στην Ιταλία, τον εμβληματικό Mille Miglia.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μαν.

Εκτός του ταλαντούχου Άνταμ Ντράιβερ και της Πενέλοπε Κρουζ, παίζουν και οι Τζακ Ο’ Κόνελ, Σεϊλίν Γούντλεϊ, Πάτρικ Ντέμπσι, Gabriel Leone, Sarah Gadon, κ.α.

Όπως διαβάσαμε στην Wikipedia, ο Michael Mann πρωτοξεκίνησε να συζητά τη δημιουργία αυτού του φιλμ το 2000, και μάλιστα ήταν να το κάνει με τον αείμνηστο τιμημένο με Όσκαρ σκηνοθέτη και παραγωγό, Sydney Pollack. Επίσης το 2015, είχε ακουστεί το όνομα του βραβευμένου με Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου, Christian Bale για να αναλάβει το ρόλο του Ferrari.

Το φιλμ αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον από τους σινεφίλ.

Τον Άνταμ Ντράιβερ είδαμε πιο πρόσφατα να πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «65» που προβλήθηκε και στην Πάτρα και πρόπερσι στο «House of Gucci» του Ρίντλει Σκοτ πλάι στην Lady Gaga.

*Τέλος διαβάσαμε πως ο Ντράιβερ αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε να παίξει στη νέα ταινία των Fantastic Four της Marvel & συγκεκριμένα το ρόλο του Reed Richards.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture