Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Χεράκι- χεράκι: Τα βλέμματα στους Κλούνεϊ λίγο πριν ξεκινήσει η Μόστρα της Βενετίας

Χεράκι- χεράκι: Τα βλέμματα στους Κλούνε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το «ultra glam couple» του Χόλιγουντ προηγήθηκε των διάσημων αφίξεων στις γόνδολες

Ανάστατα τα φλας στη Βενετία καθώς εν όψει της καθιερωμένης κινηματογραφικής Μόστρα, κατέφθασε το γοητευτικό ζεύγος Τζορτζ και Αμάλ Κλούνει.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα έκριναν πως η εμφάνισή τους ήταν πολύ ταιριαστοί στυλιστικά και έδειχναν χαρούμενοι και αγαπημένοι. Ο 62χρονος Τζορτζ ήταν όπως πάντα ιπποτικός και περιποιητικός ενώ την κρατούσε συνεχώς από το χέρι. Η 45χρονη Αμάλ, μεγαλοδικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχει μιλήσει για έναν «υπέροχο γάμο, με σύζυγο πολύ υποστηρικτικό και σπίτι γεμάτο γέλια», εντυπωσίασε ακόμα μια φορά. Με ένα ασπρόμαυρο mini dress που τόνιζε τα λυγερά της πόδια και το αγαπημένο της χτένισμα βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής. Τα fashion media αναγνώρισαν τα διάφανα Roger Vivier γοβάκια της αλλά και την τσάντα 16Arlighton επισημαίνοντας πως πάντα επιμένει στο κομψό και θηλυκό ντύσιμο αποφεύγοντας εκκεντρικότητες. Ο άντρας της ήταν πολύ κεφάτος με μπλε πόλο μπλουζάκι και μπεζ μοκασίνια.

Το ζευγάρι πρόσφατα έκανε διακοπές στη βίλα του στη λίμνη Κόμο. Και οι δυο απολαμβάνουν το ιταλικό life style ενώ ειδικά η Βενετία είναι γεμάτη μνήμες από τον πολύκροτο γάμο τους. Αναμένεται να παρευρεθούν σε ειδικό, τιμητικό event της Diane von Furstenberg στο πλαίσιο της Μόστρα. Μένουν στο εμβληματικό ξενοδοχείο Cipriani και στο team που τους ακολουθεί συγκαταλέγεται και ο Ελληνας hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος, που επιμελείται τα χτενίσματα της Αμάλ. Την guest list στο φεστιβάλ απαρτίζουν όμως και οι Γουές Αντερσον, Τζέσικα Τσαστέιν, Εμμα Στόουν, Γιώργος Λάνθιμος, Μάικλ Φασμπέντερ ενώ επικεφαλής της επιτροπής είναι ο σκηνοθέτης του «La La Land» Νταμιέν Σαζέλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View