Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κι άλλα, απανωτά θεσπέσια looks της Αμάλ Κλούνεϊ (ποτέ μα ποτέ «χύμα»)

Κι άλλα, απανωτά θεσπέσια looks της Αμάλ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μετά το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Τζορτζ, όπου κι αν τον συνόδευσε ήταν «χάρμα οφθαλμών»

Αμάλ Κλούνεϊ τα σέβη μας. Η 44χρονη μεγαλοδικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διδάσκει στο Columbia University και τον περασμένο Μάρτιο έγινε εξώφυλλο του περιοδικού Time ως γυναίκα leader, παίζει τη μόδα και τους σχεδιαστές στα δάχτυλα. Μετά τα εγκώμια των media για τις εμφανίσεις της στην πρεμιέρα και το after party της τελευταίας κομεντί του super star συζύγου της Τζορτζ Κλούνεϊ, συνεχίζει να εκπλήσσει στυλιστικά με τις επιλογές της.

 Λίγες μέρες μετά το  ολοκέντητο, λευκό Galliano dress και το super mini κίτρινο Stella Mc Cartney στο κόκκινο χαλί, ξεσήκωσε και πάλι τα φλας.

Εθεάθη στο ιταλικό εστιατόριο Locanda Verde της Νέας Υόρκης με ένα κοντό μαύρο φόρεμα Elie Saab γεμάτο χάντρες και βολάν. Τα μαλλιά της ήταν πιο αέρινα από ποτέ και τα γοβάκια της σε vintage style. Ακολούθησε δημόσια παρουσία στην Ουάσιγκτον, στο History Talks event όπου επίσης φόρεσε Elie Saab. Ηταν μια κόκκινη δαντελένια φόρμα, που έπεφτε χαλαρά στο σώμα έτσι ώστε να μην δείχνει «δεύτερη» αλλά ρομαντική και φίνα.

Τέλος την είδαμε σε σταθμό τρένου της Νέας Υόρκης με ένα πλεκτό φόρεμα με ασύμμετρο στρίφωμα Stella Mc Cartney και μαγευτικές, ψηλές μπότες Louboutin. (Θυμηθείτε τα πλεκτά φορέματα είναι νούμερο ένα trend στη χειμερινή καθημερινότητα).

H Aμάλ έχει σιλουέτα μοντέλου και υπέροχα πόδια που συχνά αναδεικνύει. Την βλέπουμε συνήθως με πρωινά office φορέματα και σύνολα αλλά και με βραδινά outfits που εντυπωσιάζουν με τη λάμψη, τα φτερά και το design τους. Είναι φανερό πως δεν της αρέσει το πρόχειρο, κάζουαλ ντύσιμο. Λαστρεύει το glam της couture. Οι φωτογράφοι δεν την έχουν συλλάβει ποτέ «χύμα» ντυμένη.

Παράλληλα δείχνει να χαίρεται τη συζυγική της ζωή, την οποία η ίδια έχει περιγράψει γεμάτη αγάπη και γέλια. Ο Κλούνει έχει δηλώσει «πολύ τυχερός για πολλούς λόγους που τη συνάντησε τη ζωή του» και την αποκαλεί «μαγική σύζυγο». «Ποτέ δεν έχουμε τσακωθεί, ακόμα και η δύσκολη περίοδος του covid για τους περισσότερους ανθρώπους, η οποία δοκίμασε πολλές σχέσεις, για μας κύλησε εύκολα» έχει πει.  

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View