Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

The Humans, μια οικογένεια αποκαλύπτεται: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σκηνοθετεί στο θέατρο Μουσούρη

The Humans, μια οικογένεια αποκαλύπτεται...

Ξένια Καλογεροπούλου και Θέμις Μπαζάκα στο θίασο, το έργο έχει βραβευτεί με Τόνι στην Αμερική

Από Οκτώβριο θα ξεκινήσει να παίζεται στο αθηναικό θέατρο Μουσούρη της πλατείας Καρύτση η παράσταση «The Humans» σε μετάφραση και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Το συναρπαστικό, βραβευμένο με Τόνι έργο, που έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς όπου έχει παιχτεί θεωρείται ήδη ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα στην πρωτεύουσα.

Με τη σφραγίδα του αναγνωρισμένου Αμερικανού συγγραφέα Στίβεν Καράμ μιλάει με διαύγεια, χιούμορ, τρυφερότητα και βαθιά αγάπη για τη ζωή, «όπως προσπαθούμε να τη ζήσουμε». Το θίασο απαρτίζουν οι Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Θέμις Μπαζάκα, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μαρία Πετεβή, Ειρήνη Μακρή και η μεγάλη κυρία της αυλαίας, Ξένια Καλογεροπούλου.

Το «The Humans» έκανε πρεμιέρα στο Broadway το 2016. Την ίδια χρονιά ήταν φιναλίστ για το Βραβείο Πούλιτζερ και κέρδισε το Βραβείο Τόνι για το καλύτερο θεατρικό έργο. Ακολούθως, γυρίστηκε σε ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία του ίδιου του συγγραφέα,  

Κυριαρχούν οι οικογενειακές συγκρούσεις. Η λαμπρή γραφή του Κάραμ κινείται αβίαστα σ’ αυτή τη λεπτή γραμμή μεταξύ κωμωδίας και τραγωδίας. Μέσα από την επιδέξια αφήγηση, παρουσιάζει έναν καθρέφτη της κοινωνίας.

Ο Έρικ και η Ντίντρι, οι γονείς, φτάνουν, μαζί με την Μόμο, τη μητέρα του Έρικ - που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και πάσχει από άνοια - και τη μεγάλη τους κόρη Έιμι, στην Τσάιναταουν της Νέας Υόρκης, για να γιορτάσουν την ημέρα των Ευχαριστιών.  Φθάνουν στο διαμέρισμα όπου μόλις έχουν μετακομίσει η μικρή τους κόρη, η Μπρίτζετ, με τον σύντροφό της, τον Ρίτσαρντ. Πρόκειται για μια προπολεμική, αλλόκοτη διπλοκατοικία, χωρίς έπιπλα ακόμα, φτιαγμένη από τον συνδυασμό ενός σκοτεινού διαμερίσματος στο υπόγειο με ένα σχεδόν εξίσου σκοτεινού σπιτιού στον επάνω όροφο. Στην διάρκεια ενός μόνο απογεύματος ξετυλίγονται αγωνίες, φόβοι, επιδιώξεις.

 Ειδήσεις Τώρα

Πότε ανοίγουν τα σχολεία- Το ημερολόγιο της νέας σχολικής χρονιάς με τις γιορτές και τις αργίες

Πρώτη σε εισπράξεις όλων των εποχών η Barbie, ξεπέρασε το 1,34 δις παγκοσμίως!

Eντοπίσαμε στα Zara τη νέα «μεταβατική» γκαρνταρόμπα, δείτε ενδεικτικά must have pieces

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View