Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Πώς ντύνονται οι Μιλανέζοι τώρα; Αποτυπώνεται σαγηνευτικά στη νέα καμπάνια Bottega Veneta

Πώς ντύνονται οι Μιλανέζοι τώρα; Αποτυπώ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Είναι από τις collections με ιταλικό DNA που «τα θέλεις όλα», πως αλλιώς να το πούμε

Made in Italy «καθαρόαιμο».

Το υπερπολυτελές label Bottega Veneta που τα τελευταία χρόνια αναπροσάρμοσε την ένδυση της καθημερινότητας και πρωταγωνίστησε στο shopping ειδικά με τα πολυπόθητα αξεσουάρ του, αποκάλυψε την καινούρια του διαφημιστική καμπάνια για το χειμώνα. Στις φωτογραφίες και το βίντεο τα μοντέλα υποδύονται τους σύγχρονους ήρωες μιας πόλης και συγκεκριμένα της πρωτεύουσας της μόδας, του Μιλάνου. Αναδεικνύοντας την collection fall – winter 2023 -2024 περπατούν στους δρόμους και μπροστά από κτίρια που υμνούν την iconic αρχιτεκτονική. Αλλωστε, εκεί είναι η πατρίδα και η έδρα του οίκου. Kαι το «Everyday Milan» αποτελεί πρωταρχικό δημιουργικό ερέθισμα. 

Οι φωτογραφίες της καμπάνιας φέρουν την καλλιτεχνική υπογραφή των Malick Bodian, Louise και Maria Thornfeldt και Sander Muylaert, ενώ το βίντεο της έχει επιμεληθεί ο σκηνοθέτης Massimiliano Bomba.

Παρατηρήστε πως το total denim look, τα trench coats, τα πλεκτά φορέματα στους άνδρες, τα δερμάτινα πουκάμισα  και πανοφώρια, τα νεγκλιζέ σύνολα που γαρνίρονται με άνθινη δαντέλα συνδυάζονται με τις διάσημες τσάντες από πλεγμένο δέρμα αλλά και μπότες πάνω από το γόνατο με εφέ φίδι. Οι χοντρές πλεκτές κάλτσες με πάτο που έχουν σχολιαστεί πολύ, το στοιχείο της γραβάτας και τα «τριχωτά» τουίντ είναι επίσης εδώ. Σκουλαρίκια και παπούτσια παραπέμπουν σε σύγχρονα γλυπτά… Οι super chic neutral τόνοι μαύρου, καφέ, μπεζ, κρεμ, καμηλό, γκρι διακόπτονται μόνο από το star color της σαιζόν, δηλαδή το κόκκινο. Πάρτε ιδέες, εδώ βέβαια η ποιότητα των υλικών και η αξία του χειροποίητου είναι αξίες ακλόνητες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View